Ένα εξοχικό σπίτι στο Νιου Χάμσαϊρ—Δημιουργώντας ένα τοπίο για πολλές γενιές

7
Ένα εξοχικό σπίτι στο Νιου Χάμσαϊρ—Δημιουργώντας ένα τοπίο για πολλές γενιές

The Design Challenge

Η ομάδα σχεδιασμού Home Outside έχει παρατηρήσει μια τάση από τότε που ξεκίνησε η πανδημία του Covid: πολλοί άνθρωποι απομονώνονται με τις οικογένειές τους, με πολλές γενιές να ζουν ξαφνικά κάτω από την ίδια στέγη για μεγάλες χρονικές περιόδους. Νέοι πελάτες έρχονται σε εμάς με αιτήματα να κάνουμε τις αυλές τους πιο φιλικές προς την οικογένεια, με δραστηριότητες και χώρους για γονείς, παιδιά και παππούδες.

Αυτή η ιδιοκτησία στο Νιου Χάμσαϊρ είναι ένα καλό παράδειγμα. Το σπίτι ήταν στην οικογένεια εδώ και πολλά χρόνια και σχεδίαζαν να ανακαινίσουν το τοπίο κάποια μέρα, αλλά όταν πολλές γενιές συγκεντρώθηκαν εκεί για να περάσουν χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια της καραντίνας, φαινόταν ότι κάποια μέρα είχε επιτέλους φτάσει. Χρειαζόταν να επεκτείνουν το χώρο διαβίωσής τους σε εξωτερικούς χώρους και να δημιουργήσουν μέρη για γεύματα, συγκέντρωση, παιχνίδι και συνομιλία—όλα αυτά τιμώντας την παραδοσιακή ομορφιά ενός ιστορικού σπιτιού στη Νέα Αγγλία.

Η λύση στο σπίτι έξω

Το Home Outside δημιούργησε ένα κατάλληλα κομψό, αλλά όχι πολύ επίσημο σχέδιο τοπίου που δημιούργησε ιδιωτικά υπαίθρια δωμάτια για ψήσιμο, φαγητό, καθιστικό και περισυλλογή του όμορφου φυσικού περιβάλλοντος. Σύμφωνα με το αίτημα των ιδιοκτητών, υπάρχει ένα «γοητευτικό και άνετο αίθριο» από τοπική πέτρα Goshen με «ξεπερασμένη vintage εμφάνιση», που περιβάλλεται και μαλακώνει από αγαπημένες παραδοσιακές φυτεύσεις όπως ορτανσίες, φτέρες και γυναικείο μανδύα. Ήταν σημαντικό να διατηρούνται οι κήποι απλοί και χαμηλοί στη συντήρηση, καθώς το σπίτι χρησιμοποιείται κυρίως τα Σαββατοκύριακα και τις διακοπές. Ο δρόμος διευρύνθηκε για να φιλοξενήσει πολλά αυτοκίνητα και ένας νέος φράκτης κατά μήκος της γραμμής αποτυχίας ιδιοκτησίας διαθέτει Hydrangea arborescens ‚Incrediball», ένα κλασικό της Νέας Αγγλίας με στιβαρά, μη δισκέτα στελέχη. Στο πίσω μέρος του σπιτιού, ένα νέο πέτρινο αίθριο με τζάκι είναι προσανατολισμένο προς μια γραφική θέα στο λιβάδι. Μονοπάτια που πλαισιώνονται από φυτείες και καλύμματα εδάφους οδηγούν στους επιθυμητούς προορισμούς γύρω από την ιδιοκτησία.

Μπορείτε να προβάλετε τον πίνακα εικόνων Home Outside που χρησιμοποιείται για την απεικόνιση των σχεδιαστικών εννοιών εδώ.

Οι ιδιοκτήτες λάτρεψαν το σχέδιο και ξεκίνησαν τις εργασίες για την εγκατάσταση αμέσως. Μας έστειλαν μερικές φωτογραφίες πριν και μετά από τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, παρακάτω.

Το νέο αίθριο της πίσω αυλής είναι κατασκευασμένο από τοπική πέτρα Goshen, τοποθετημένη σε τυχαίο σχέδιο. Το επόμενο έτος, οι φυτείες εδαφοκάλυψης θα γεμίσουν τα κενά μεταξύ των επιστρώσεων.

Ο νέος φράκτης ορτανσίας στην μπροστινή αυλή διαχωρίζει τον δημόσιο από τον ιδιωτικό χώρο, ενώ παρουσιάζει ένα κλασικό καλωσόρισμα στη Νέα Αγγλία.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το σχέδιο στη Gallery του Έργου μας. Λάβετε λίγη βοήθεια σχεδιασμού από τους ειδικούς του Home Outside και ξεκινήστε τη δική σας αναμόρφωση τοπίου σήμερα!

Schreibe einen Kommentar