Ένα τοπίο πίσω αυλής για ένα μοντέρνο σπίτι του μεσαίου αιώνα

2
Ένα τοπίο πίσω αυλής για ένα μοντέρνο σπίτι του μεσαίου αιώνα

The Design Challenge

Αυτή η τετραμελής οικογένεια του Μεσοατλαντικού είχε ένα όμορφα ανακαινισμένο μοντέρνο σπίτι με μια στενή, κεκλιμένη κενή πλάκα μιας πίσω αυλής. Λαχταρούσαν έναν χώρο συγκέντρωσης τζάκι, καθώς και χώρους ψησίματος και υπαίθριων τραπεζαριών, με μια καθαρή, εφεδρική αισθητική και σιωπηλή χρωματική παλέτα για να συμπληρώσουν το σπίτι τους. Ήθελαν επίσης περισσότερη ιδιωτικότητα και χώρο στάθμευσης στο πίσω μέρος του ακινήτου.

Η λύση στο σπίτι έξω

Το Home Outside ανέπτυξε δύο πρόχειρα σχέδια, το ένα με προσανατολισμό „on-the-angle“ και το άλλο „όλα σε σειρά“. (Βλ. Κεφάλαιο 3 του Το σπίτι έξω: Δημιουργώντας το τοπίο που αγαπάτε για περισσότερα σχετικά με τις αισθητικές ρυθμίσεις για το ακίνητό σας.)

Τα τελικά σχέδια

Αφού εξέτασαν τα προσχέδια με τον σχεδιαστή του Home Outside, οι πελάτες αποφάσισαν ότι προτιμούσαν τον προσανατολισμό με πλήρη σειρά και ζήτησαν δύο τελικές εκδόσεις με το τζάκι και τις τραπεζαρίες σε διαφορετικές τοποθεσίες. Παρά το στενό οικόπεδο, ακόμη και με την προσθήκη του χώρου στάθμευσης στο πίσω μέρος της αυλής, και τα δύο σχέδια ενσωμάτωσαν χώρο για όλα τα χαρακτηριστικά και τις δραστηριότητες που επιθυμούσαν οι πελάτες.

Μπορείτε να δείτε τον πίνακα εικόνων Home Outside που χρησιμοποιείται για την απεικόνιση των σχεδιαστικών εννοιών εδώ.

Λάβετε λίγη βοήθεια σχεδιασμού από τους ειδικούς του Home Outside και ξεκινήστε τη δική σας αναμόρφωση της αυλής σας σήμερα!

Schreibe einen Kommentar