Αυτή την εβδομάδα στο Geek Homestead 19 Ιουλίου

0
Αυτή την εβδομάδα στο Geek Homestead 19 Ιουλίου

Δεν κάνουμε την εβδομαδιαία μας ανάρτηση στις αναρτήσεις του homestead γιατί ήταν πραγματικά πολύ ζεστό για να κάνουμε οτιδήποτε, οπότε δεν υπάρχουν πολλά για να γράψουμε! Υπάρχουν λίγα πράγματα να δημοσιεύσουμε για την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, στα παιδιά μας αρέσει να διαβάζουν αυτές τις αναρτήσεις, επομένως αυτές οι εβδομαδιαίες αναρτήσεις είναι επίσης ένας τρόπος για να τεκμηριώσουμε τα γεγονότα για αυτά.

Η τελευταία μου ανάρτηση στο The Geek Homestead αφορούσε τον Comet Neowise στις 18 Ιουλίου. Φυσικά, έπρεπε να προσπαθήσω να το αποτυπώσω ξανά σε φωτογραφίες, αλλά δυστυχώς ο καιρός δεν συνεργάστηκε. Τα σύννεφα συνέχισαν να κυλούν περίπου την ώρα που ο κομήτης Neowise έγινε ορατός.

Έμαθα περισσότερα για το πώς να χρησιμοποιήσω τη Nikon D3500 μου και μπόρεσα να τραβήξω μερικές φωτογραφίες από την ημισέληνο και μια καταιγίδα στα δυτικά του σπιτιού μας κατά την αναζήτησή μου για τον Comet Neowise.

Η ημισέληνος κατά το ηλιοβασίλεμα στις 22 Ιουλίου 2020
Κινηματογράφηση σε πρώτο πλάνο της ημισέληνου
Κυψέλη καταιγίδας με λίγα αστέρια

Παρόλο που δεν πήρα φωτογραφίες από τον κομήτη Neowise, πέρασα όμορφα παρακολουθώντας τις διάφορες καταιγίδες γύρω μας. Δεν βρέξαμε παρά αργότερα μέσα στην εβδομάδα, την Πέμπτη. Όταν το κάναμε, ήταν πολύ συναρπαστικό! Έβρεχε σχεδόν όλη την ημέρα και η θερμοκρασία παρέμεινε κάτω από τους 80 βαθμούς Φ. Ξέρω ότι τα φυτά μας ήταν πολύ χαρούμενα. Το χάρηκαν και τα κοτόπουλα. Νομίζω ότι χάρηκαν που είχαν μια ανάπαυλα από τη ζέστη.

Τα φτωχά μας φυτά τομάτας δεν αντιμετώπισαν καλά τη ζέστη. Ο Τζος λέει ότι θα τα φυτέψει νωρίτερα τον επόμενο χρόνο. Ωστόσο, η βροχή ήταν μια ευπρόσδεκτη ανακούφιση για τα υπόλοιπα φυτά μας!

Είμαστε τόσο χαρούμενοι που έχουμε φρέσκα αυγά κάθε μέρα τώρα! Οκτώ από τις κότες μας γεννούν. Αγαπάμε τα χρώματα των αυγών τους. Έχουμε απομείνει τρεις για να αρχίσουμε να στρώνουμε, τα Blue-Laced Red Wyandottes.

Ο φράχτης με φραγκόσυκο κοντά στα κρεβάτια του κήπου του Τζος αποδίδει καρπούς. Τα ζώα άρχισαν να τα τρώνε, οπότε ο Τζος και εγώ βγήκαμε έξω την Παρασκευή το απόγευμα και μαζέψαμε μερικά από τα φρούτα χρησιμοποιώντας λαβίδες. Φροντίσαμε να αφήσουμε μερικά φρούτα για τα πουλιά και τα ζώα. Ενώ μαζεύαμε τα φρούτα, υπήρχε μια καταιγίδα νότια από εμάς, αλλά διαλύθηκε πριν φτάσει στην περιοχή μας.

Φαίνεται ότι αυτές οι λαβίδες θα είναι λαβίδες συλλογής φρούτων κάκτων από τώρα και στο εξής! Ευτυχώς αυτές οι ράχες δεν κατέληξαν στα χέρια μας!

Ο Τζος σχεδιάζει να φτιάξει ζελέ με φραγκόσυκο. Καταλήξαμε με μόνο μισό κουβά φρούτα, οπότε αναμένουμε ότι θα έχουμε μόνο μια πίντα ζελέ.

Το Σάββατο, η πιθανότητα βροχής ήταν ελάχιστη και οι θερμοκρασίες θα έμεναν στη δεκαετία του ’90, οπότε αποφασίσαμε να πάμε πεζοπορία στο Εθνικό Πάρκο Saguaro (Δυτικά) σήμερα το πρωί με τα παιδιά. Το Κέντρο Επισκεπτών είναι κλειστό, επομένως δεν μπορέσαμε να λάβουμε το ετήσιο στρατιωτικό πάσο (το δικό μας είχε λήξει) και πληρώσαμε 25 $ στο διαδίκτυο για ένα πάσο εισόδου 7 ημερών. Ήμασταν στο πάρκο για τέσσερις ώρες, οπότε ήταν 25 $ που δαπανήθηκαν καλά. Ευτυχώς, όλοι οι χώροι για πικνίκ και τα μονοπάτια ήταν ανοιχτά και υπήρχαν διαθέσιμα μπάνια στους εκδρομικούς χώρους.

Το ocotillo με τα φύλλα φαίνεται να λάμπει πράσινο στον ήλιο!

Ήταν τόσο ήσυχα εδώ! Και πράσινο! Δεν νομίζω ότι το πάρκο δέχθηκε τόση βροχή όσο άλλες περιοχές, αλλά τα φυτά έμοιαζαν πολύ χαρούμενα. Δεν είδαμε πολύ κόσμο μέχρι που φτάσαμε στο μονοπάτι Signal Hill όπου βρίσκονται τα βραχογραφήματα. Πήγαμε σε τρία μονοπάτια από τον βρόχο Bajada. Ο βρόχος Bajada είναι ένας σχετικά ανώμαλος μη ασφαλτοστρωμένος δρόμος. Το μεγάλο μας φορτηγό Ford Transit τα κατάφερε, αλλά ήταν αρκετά εύστροφη διαδρομή και δεν είναι δρόμος για γρήγορη οδήγηση.

Πετρογλυφικά στο Signal Hill. Μπορείτε να πείτε ότι μερικά από αυτά ΔΕΝ είναι παλιά βραχογραφήματα!

Η Αριζόνα είναι τόσο όμορφη, ακόμα και τον Ιούλιο!

Θέα στο ηλιοβασίλεμα από την αυλή μας, 25 Ιουλίου 2020

Ο Τζος τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες το ηλιοβασίλεμα από την αυλή μας, στις 25 Ιουλίου 2020. Αγοράσαμε ένα πραγματικό drone, το οποίο ο Τζος ήθελε από πριν μετακομίσουμε στην Αριζόνα, και εξασκούσε να το πετάει στην ιδιοκτησία μας. Θα είναι σε θέση να τραβήξει μερικές υπέροχες φωτογραφίες από τους εκπληκτικούς ουρανούς μας στην Αριζόνα με αυτό!

-Λιν

Schreibe einen Kommentar