Βραβεία Εργαζομένου της Χρονιάς

0
Βραβεία Εργαζομένου της Χρονιάς

Ανακοινώθηκαν οι νικητές των Ετήσιων Βραβείων Υπαλλήλων της Χρονιάς της Chaunceys! Αυτά τα βραβεία είναι μια ευκαιρία για κάθε υπάλληλο της Chaunceys να αναγνωρίσει τους συναδέλφους του. Τρία βραβεία προσφέρονται κάθε χρόνο για υπαλλήλους που εργάζονται συνεχώς σκληρά και δείχνουν την αφοσίωσή τους στον ρόλο τους, την ομάδα και την ευρύτερη επιχείρηση. Οι νικητές των βραβείων λαμβάνουν επιπλέον διακοπές και ένα γενναιόδωρο δώρο κουπόνια για να ξοδέψουν όπως θέλουν.

Νικητής του βραβείου 1ης θέσης ήταν ο Rob Rowe. Ο Rob έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την εργασιακή του ηθική, δουλεύοντας ακούραστα στην ομάδα παραγωγής. Ήταν μια εξαιρετικά πολυάσχολη χρονιά για την εταιρεία και ο Rob, ένα αρκετά νέο μέλος της ομάδας παραγωγής, έχει δείξει εντυπωσιακή αφοσίωση στον ρόλο.

Η 2η θέση πήγε στον Wayne Sturch και η κοινή 3η θέση πήγε στους Rob Brown και Floyd Howell.

Νικητές του Βραβείου Υπαλλήλου της Χρονιάς της Chaunceys

Τίποτα από αυτά που κάνουμε δεν θα ήταν δυνατό χωρίς κάθε μέλος της ομάδας μας. Είμαστε τόσο τυχεροί που έχουμε μια ομάδα ατόμων που νοιάζονται για την υψηλή ποιότητα της δουλειάς τους και που επενδύουν τον χρόνο και την ενέργειά τους στη μάθηση και τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους.

Για να ευχαριστήσω όλους για τη σκληρή δουλειά τους και για να γιορτάσουμε τις ανακοινώσεις του Υπαλλήλου της Χρονιάς και το τέλος του οικονομικού έτους — ο Chaunceys κέρασε όλους μια βραδινή έξοδο στο Hopyard Craft Beer Festival.

Schreibe einen Kommentar