Δενδροφύτευση με Συνδάσος – Ξύλινα Δάπεδα Chaunceys

0
Δενδροφύτευση με Συνδάσος – Ξύλινα Δάπεδα Chaunceys

Χάρη στην πρόσφατη συνεργασία μας με Forest of Avon Trustμερικοί από την ομάδα είχαν την τύχη να ασχοληθούν με κάποια δενδροφύτευση νωρίτερα αυτό το μήνα, που διοργανώθηκε από την τοπική φιλανθρωπική οργάνωση αναδάσωσης, Συνδάσος.

Ο καιρός ήταν τέλειος και ήμασταν ενθουσιασμένοι που κολλήσαμε και βοηθήσαμε σε έναν τόσο σπουδαίο σκοπό.

Δενδροφύτευση στο Almondsbury με Συνδάσος

Ήμασταν πολύ ευγνώμονες για τη Wendy, τη συντονίστρια εθελοντών του Co-forest, που μας έκανε να νιώθουμε τόσο ευπρόσδεκτοι και κράτησε τα πάντα τόσο καλά οργανωμένα. ήμασταν στην ευχάριστη θέση να φυτέψουμε μέσα σε λίγα λεπτά από την άφιξή μας. Αναζωογονημένη από τον καθαρό αέρα και ευχαριστημένη από τις προσπάθειές μας, η ομάδα έφυγε από τον χώρο χαμογελαστή. Ανυπομονούμε να δούμε το δάσος να ευδοκιμεί.

Καθ‘ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η εθελοντική ομάδα φύτεψε συλλογικά 275 δέντρα κοντά στο Almondsbury, στην πρώτη δασική τοποθεσία του Co-forest: Acorn. Ελπίζουμε ότι είναι ο πρώτος από τους πολλούς ιστότοπους σε ολόκληρη τη χώρα. Οι Chaunceys ελπίζουν να στείλουν ξανά εθελοντές στο μέλλον για να βοηθήσουν στη διατήρηση και επέκταση των γηγενών δασών.

Επιζώντας από τις καταιγίδες

Ανησυχούσαμε ότι οι καταιγίδες Eunice και Franklin είχαν καταστρέψει πολλά από τα δέντρα, αλλά ήμασταν ανακουφισμένοι όταν ακούσαμε ότι, παρόλο που μερικά από τα δέντρα ανατινάχτηκαν, μερικοί από τους υπέροχους εθελοντές της φιλανθρωπικής οργάνωσης βοήθησαν να σφυρίσουν οι πάσσαλοι και να σηκώσουν τα δέντρα. Τα επισκέπτονται τακτικά για να τα κρατούν ευτυχισμένα και υγιή.

Σχετικά με το Co-forest

Συνεργάζεται με την Forest of Avon Trust, Co-forest φυτεύουν αυτοφυή φυλλοβόλα δέντρα κοντά στο Μπαθ και το Μπρίστολ από τον Νοέμβριο του 2021 και στοχεύουν να φυτέψουν πάνω από 10.000 δέντρα φέτος.

Με την αγάπη μας για τα δέντρα και τις κοινές μας απόψεις για τη βιωσιμότητα, έχουμε υποσχεθεί την υποστήριξή μας στο Forest of Avon Trust, τώρα και για τα επόμενα χρόνια. Ως μέρος τουΔέκα γκολ σε δέκα χρόνιαστοχεύουν να φυτέψουν άλλα 500.000 αυτοφυή δέντρα μέχρι το 2030.

Schreibe einen Kommentar