Εξοπλισμός αρμέγματος που θα χρειαστείτε για τη λειτουργία του γαλακτοκομείου σας

2
Εξοπλισμός αρμέγματος που θα χρειαστείτε για τη λειτουργία του γαλακτοκομείου σας

Όταν διευθύνετε μια φάρμα γαλακτοπαραγωγής, ο εξοπλισμός αρμέγματος είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι της εκτροφής σας και θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι έχετε τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό για αυτήν την εργασία.

Δεν απαιτεί από εσάς να ξοδεύετε υπερβολικά σε εξοπλισμό που θα ολοκληρώσει τη δουλειά. σημαίνει απλώς ότι πρέπει να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε τον σωστό εξοπλισμό για τη λειτουργία σας.

Εξοπλισμός αρμέγματος που θα χρειαστείτε για τη λειτουργία του γαλακτοκομείου σας

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

Αρμεκτική Μηχανήματα

Πιθανώς, το πιο ουσιαστικό εξοπλισμός αρμέγματος θα χρειαστείτε για το άρμεγμα το κοπάδι σας είναι μια απλή αρμεκτική μηχανή και μια βάση για κάθε αγελάδα. Ο φορητός εξοπλισμός αρμέγματος είναι ιδανικός για μικρές φάρμες γαλακτοπαραγωγής επειδή σας επιτρέπει να μετακινείτε τον εξοπλισμό σας όπως χρειάζεται.

Είτε σκοπεύετε να αρμέγετε κάθε αγελάδα τρεις φορές την ημέρα είτε δύο φορές, υπάρχουν μηχανές αρμέγματος που θα σας επιτρέψουν να το κάνετε αυτό χωρίς πολλή ταλαιπωρία. Μπορεί ακόμη και να έχετε την οικονομική δυνατότητα να αντέξετε οικονομικά ένα αυτόματο σύστημα εάν διαχειρίζεστε μια μεγάλη φάρμα γαλακτοπαραγωγής.

Ντους και Αίθουσες Αρμέγματος

Εάν θέλετε να αρμέγετε τις αγελάδες σας περισσότερες από μία φορές την ημέρα, μπορεί επίσης να χρειαστείτε ντους αρμέγματος – αυτό βοηθά να διατηρείτε το κοπάδι σας καθαρό, επιτρέποντας καθαρότερους μαστούς και καθαρότερο γάλα.

Εάν έχετε χώρο σαλονιού στο αγρόκτημα, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βάλετε κάθε αγελάδα στο σαλόνι αφού την αρμέγετε για να την αφήσετε να ξεκουραστεί. Θα αποτρέψει τις μυϊκές κράμπες ή άλλα προβλήματα που μπορεί να προκύψει από την παρατεταμένη παραμονή στο ίδιο σημείο.

Συστήματα κατάψυξης

Φυσικά, εάν πουλάτε το γάλα που παράγετε στο γαλακτοκομείο σας, είναι απαραίτητο να έχετε ένα μέρος όπου μπορείτε να το αποθηκεύσετε. Σημαίνει ότι έχετε τόσο καταψύκτη όσο και ψυγείο στις εγκαταστάσεις της φάρμας, ώστε να μπορείτε να διασφαλίσετε ότι όλο το φρέσκο ​​γάλα σας έχει κρυώσει σωστά ανά πάσα στιγμή.

Αν και αυτό δεν είναι απόλυτη ανάγκη για μικρότερες λειτουργίες, Οι μεγαλύτερες εκμεταλλεύσεις θα τα χρειαστούν αναμφίβολα για να διατηρήσουν την παραγωγή γάλακτος σε καλό δρόμο χωρίς προβλήματα.

Κάδοι Αρμέγματος

Μόλις συλλεχθεί το γάλα από κάθε αγελάδα, θα χρειαστείτε έναν κουβά για να το συλλέξετε. Μπορείτε να τα αγοράσετε από το τοπικό σας κατάστημα ζωοτροφών ή από οποιαδήποτε εταιρεία που πουλά εξοπλισμό αρμέγματος.

Μπορεί ακόμη και να θέλετε σκεφτείτε να αγοράσετε μερικούς επιπλέον κουβάδεςκαθώς είναι πιθανό να λερωθούν κατά τη διαδικασία καθαρισμού και να γίνουν άχρηστα για τη συλλογή του γάλακτος.

Προμήθειες φιλτραρίσματος αρμέγματος

Ένα άλλο στοιχείο που θα χρειαστείτε για τη φάρμα σας είναι πολλά φίλτρα γάλακτος. Μόλις συλλεχθεί το γάλα, θα πρέπει να περάσει μέσα από ένα σύστημα φιλτραρίσματος για να εξαφανιστούν τυχόν ακαθαρσίες. Ανάλογα με το μέγεθος της γαλακτοκομικής σας λειτουργίας, μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό σύστημα φιλτραρίσματος μικρού όγκου ή μια πιο περίπλοκη μονάδα πολλαπλών βημάτων.

Προμήθειες για τον έλεγχο της μαστίτιδας

Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά να παράγετε γάλα στο γαλακτοκομείο σας, πρέπει να ελέγχετε τακτικά κάθε αγελάδα για σημάδια μαστίτιδας. Είναι ένα κοινό θέμα που μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα παραγωγής του κοπαδιού σας και πρέπει να αντιμετωπιστεί έγκαιρα για να αποφευχθούν τυχόν περαιτέρω επιπλοκές.

Πρέπει να έχετε δύο στοιχεία για να δοκιμάσετε για αυτήν την πάθηση. Αρχικά, θα χρειαστείτε ένα μικροσκόπιο που μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε εάν υπάρχει μαστίτιδα στο αγελαδινό γάλα. Δεύτερον, θα πρέπει αγοράστε μεμονωμένες ταινίες δοκιμών που έχουν σχεδιαστεί για τη συγκεκριμένη εργασία.

Παρόλο που υπάρχει πολύς εξοπλισμός που θα χρειαστείτε για να λειτουργήσετε φάρμα γαλακτοκομικώνμπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντας τα πάντα χύμα. Σημαίνει ότι αντί να αγοράζετε μεμονωμένα αντικείμενα για τη λειτουργία σας, μπορείτε να τα αγοράσετε όλα ταυτόχρονα και να εξοικονομήσετε χρήματα.

———————- Διαφήμιση ———————-

Schreibe einen Kommentar