Ιστολόγιο προσκεκλημένων του Σεπτεμβρίου της Stephanie Stellwagon

0
Ιστολόγιο προσκεκλημένων του Σεπτεμβρίου της Stephanie Stellwagon

Το επόμενο προσκεκλημένο blog του Modern είναι με τη σύντροφο και lifestyle blogger Stephanie Stellwagon. Η Stephanie μπορεί να βρεθεί στο διαδίκτυο στον ιστότοπό της Στεφ Στελ και στο Facebook και στο Instagram στο @stephstell. Η Stephanie ζει στο New Canaan του Κονέκτικατ και στο Kennebunkport του Maine με τον σύζυγο και την κόρη της, Pippa.

Το ιστολόγιο της Στεφανίας

Είμαστε 100% πλήρως στη λειτουργία Επιστροφή στο σχολείο εδώ. Αυτό μπορεί να ήταν ένα από τα πιο γρήγορα καλοκαίρια που μπορώ να θυμηθώ. Ήμασταν πολύ απασχολημένοι και απολαύσαμε όλους τους φίλους και την οικογένειά μας που ήρθαν να επισκεφθούν αυτό το καλοκαίρι. Σίγουρα αξιοποιήσαμε στο έπακρο την αυλή μας για ψήσιμο, διασκέδαση και χαλάρωση γύρω από τη φωτιά με φίλους. Δεν ταξιδέψαμε τόσο πολύ αυτό το καλοκαίρι, πράγμα που σήμαινε ότι περάσαμε πολύ περισσότερο χρόνο στον εξωτερικό μας χώρο που ήταν τόσο, τόσο ωραίο.

Ενώ πάντα στεναχωριέμαι που βλέπω το καλοκαίρι να φεύγει, το φθινόπωρο είναι μια από τις αγαπημένες μου εποχές στο Maine και δεν σκοπεύουμε να πάμε σε εσωτερικούς χώρους σύντομα. Ακόμη και με το σχολείο να ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, ανυπομονούμε να έχουμε φίλους για να απολαύσουμε τις χρυσές μέρες του φθινοπώρου και τις πιο δροσερές νύχτες έξω.

Είναι εύκολο να διατηρήσετε την αυλή σας ασφαλή χάρη σε αυτό Σύγχρονες υπηρεσίες παρασίτων. Δικα τους Φροντίδα στο σπίτι για κουνούπια, ψύλλους και κρότωνες Η υπηρεσία μας έχει κρατήσει ασφαλείς από ανεπιθύμητα κουνούπια, ψύλλους και τσιμπούρια όλο το καλοκαίρι. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες και την ομάδα επαγγελματιών τους.

Καλέστε το Modern σήμερα στο 888-976-8853 και χρησιμοποιήστε τον κωδικό μου STEPHANIESAVE75or150 για να λάβετε την έκπτωση για το Modern Pest!

Schreibe einen Kommentar