Κορυφαίες συμβουλές για την πρόληψη των κροτώνων στη Νέα Αγγλία

0
Κορυφαίες συμβουλές για την πρόληψη των κροτώνων στη Νέα Αγγλία

Υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο οι ιδιοκτήτες σπιτιού αναζητούν πάντα τις πιο πρόσφατες συμβουλές και κόλπα για την πρόληψη των κροτώνων. Προερχόμενοι από την ίδια οικογένεια εντόμων με τις αράχνες, αυτοί οι μικροσκοπικοί ερπυστριοφόροι είναι έξω για αίμα. Τα τσιμπούρια επιβιώνουν καταναλώνοντας το αίμα του ξενιστή τους, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει τόσο εσάς όσο και τα κατοικίδιά σας.

Γενικά έχουν μήκος μικρότερο από 5 mm, αλλά παρά το μικρό τους μέγεθος, αποτελούν σοβαρή απειλή για τον άνθρωπο και τα ζώα. Τα τσιμπήματα από τσιμπούρια δεν προκαλούν μόνο πόνο και δυσφορία, αλλά είναι επίσης επιρρεπή να μολυνθούν καθώς αυτά τα έντομα φέρουν πολλά βακτήρια και ιούς.

Σύμφωνα με την Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, περισσότερες από 30.000 περιπτώσεις ασθενειών που μεταδίδονται από κρότωνες αναφέρονται σε όλες τις ΗΠΑ κάθε χρόνο. Εάν θέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από αυτούς τους άθλιους αιμοβόρους, είναι απαραίτητο να μάθετε τις κορυφαίες συμβουλές για την πρόληψη των τσιμπημάτων από τσιμπούρια.

Αρχικά, ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στους κινδύνους των κροτώνων. Αυτό θα σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για το γιατί πρέπει να επισπεύσετε τα προληπτικά μέτρα για τη μείωση του κινδύνου τσιμπήματος από τσιμπούρια.

Κίνδυνοι για την υγεία – Γιατί τα τσιμπούρια είναι επιβλαβή για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια

Εάν είστε τυχεροί, ένα τσίμπημα από τσιμπούρι θα οδηγήσει μόνο σε ένα κνησμώδες, κόκκινο έμπλαστρο που υποχωρεί από μόνο του. Αλλά περίπου τις μισές φορές, ένα τσιμπούρι έχει περάσει βακτήρια σε εσάς μέσω του δαγκώματος του.

Μερικές από τις ασθένειες που μπορείτε να λάβετε από ένα τσίμπημα τσιμπουριού περιλαμβάνουν:

 • Νόσος Lyme – μια βακτηριακή ασθένεια που μεταδίδεται στον άνθρωπο μέσω μολυσμένων κροτώνων. Μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά εάν εντοπιστεί στα αρχικά στάδια
 • Βραχώδης Πυρετός (RMSF) – μια βακτηριακή ασθένεια που χαρακτηρίζεται από πυρετό και πονοκέφαλο. Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να οδηγήσει σε αιμορραγία λόγω βλάβης οργάνων και ιστών
 • Τουλαραιμία – μια μολυσματική ασθένεια που συνήθως προσβάλλει το δέρμα, τα μάτια και την αναπνευστική οδό
 • Ερλιχίωση – μια γριππώδης ασθένεια της οποίας τα συμπτώματα κυμαίνονται από ήπιο πόνο στο σώμα και χρόνιο πυρετό έως σοβαρό πονοκέφαλο, ναυτία, διάρροια και απώλεια όρεξης

Τα τσιμπούρια είναι οι φορείς για διάφορες άλλες ασθένειες που συνήθως οδηγούν σε υποτροπιάζοντα πυρετό και δερματικό εξάνθημα.

Είστε έτοιμοι να μειώσετε τον κίνδυνο των κροτώνων γύρω από το σπίτι σας;

Καλέστε το Modern σήμερα στο 888-976-8853!

Συμβουλές για την πρόληψη των κροτώνων

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για την πρόληψη του τσιμπήματος από τσιμπούρια, ώστε να είναι λιγότερο πιθανό να γίνετε στόχος αυτών των δυνητικά απειλητικών για τη ζωή αραχνοειδών.

Προσοχή στον κήπο σας

Τα τσιμπούρια μπορούν να βρουν σπίτι σε θάμνους και διάφορα άλλα είδη δέντρων. Η βούρτσα από ψηλό γρασίδι κάνει έναν εξαιρετικό χώρο αναπαραγωγής για τσιμπούρια. Έτσι, αν κάνετε μια βόλτα στον κήπο, τα τσιμπούρια μπορούν εύκολα να κολλήσουν στο σώμα σας και να το κάνουν στο σπίτι σας. Αυτό ισχύει και για τα κατοικίδιά σας.

Ως εκ τούτου, πρέπει να διατηρείτε το γκαζόν σας καλά περιποιημένο ανά πάσα στιγμή. Κουρεύστε το γρασίδι τακτικά και αποφύγετε την υπερανάπτυξη θάμνων. Αφαιρέστε τα νεκρά φύλλα, τα κλαδιά και τα κλαδιά από το πάτωμα του κήπου και μην αφήσετε τα απορρίμματα φύλλων να συσσωρεύονται κοντά στο σπίτι σας. Είτε πρόκειται για το γκαζόν σας είτε για οποιαδήποτε άλλη δασώδη περιοχή – όταν περνάτε από τέτοια μέρη, προσπαθήστε να μείνετε στο κέντρο του μονοπατιού.

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τα τσιμπούρια στον κήπο σας ή τουλάχιστον να τα εμποδίσετε να εισέλθουν στο σπίτι σας κάνοντας επίσης μερικές απλές αλλαγές τοπίου. Για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε ένα παχύ φράγμα πλάτους 2 έως 3 ποδιών που κρατά μακριά τα τσιμπούρια. Αυτό συνιστάται ιδιαίτερα για σπίτια που βρίσκονται μέσα ή κοντά σε δασικές εκτάσεις.

Απλώστε απλώς χαλίκι ή ροκανίδια στην άκρη του γκαζόν σας και θα εμποδίσει τα έντομα να περάσουν πέρα ​​από το υλικό και να εισέλθουν στο σπίτι σας.

Εκτελέστε ελέγχους σημείων

Η σάρωση του σώματός σας για τσιμπούρια κάθε φορά που μπαίνετε από έξω είναι ένας απλός αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο τσιμπήματος από τσιμπούρια. Τα τσιμπούρια νυμφών έχουν περίπου το μέγεθος ενός σπόρου παπαρούνας και μπορούν να εντοπιστούν με γυμνό μάτι αν εστιάσετε προσεκτικά.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις πτυχές του δέρματος και στα σχετικά κρυφά σημεία όπως:

 • Λεπτή γραμμή
 • Πίσω από τα αυτιά
 • Μασχάλες
 • Αχαμνά
 • Πίσω στο λαιμό
 • Πίσω από τα γόνατα
 • Γύρω από τη μέση

Ελέγξτε καλά και τον εξοπλισμό σας. Αν βρείτε τσιμπούρι, αφαιρέστε το με ένα τσιμπιδάκι και συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό.

Χρησιμοποιήστε Αιθέρια Έλαια

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, η χρήση αιθέριων ελαίων μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε την οικογένεια και τα κατοικίδια ζώα σας χωρίς κρότωνες. Ο λόγος για τον οποίο λειτουργεί είναι ότι τα δυνατά αρώματα συχνά απωθούν τα έντομα – και ευτυχώς, αυτό περιλαμβάνει τα τσιμπούρια.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρωματικά σαπούνια και σαμπουάν ή απλά να χρησιμοποιήσετε ένα διαχύτη για να απλώσετε το άρωμα σε εσωτερικούς χώρους. Για καλύτερα αποτελέσματα, προτιμήστε λεβάντα, τριαντάφυλλο γεράνι, μέντα, λεμονόχορτο και παρόμοιες μυρωδιές εσπεριδοειδών.

Χρησιμοποιήστε ένα απωθητικό

Τα απωθητικά είναι το κλειδί για την πρόληψη των τσιμπημάτων από τσιμπούρια. Οι επαγγελματίες ελέγχου παρασίτων συνιστούν τη χρήση ενός με συγκέντρωση τουλάχιστον 20% DEET.

Το DEET είναι ένα ενεργό συστατικό που παρέχει προστασία από διάφορα έντομα, όπως κρότωνες, κουνούπια, βδέλλες και ψύλλοι, για να αναφέρουμε μερικά. Εάν αυτό δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, τότε τα εντομοαπωθητικά που περιέχουν πικαριδίνη ή IR3535 είναι η επόμενη καλύτερη εναλλακτική λύση.

Επιπλέον, θα βοηθούσε να περιποιείσαι τακτικά τα ρούχα και τα είδη εξωτερικού χώρου με περμεθρίνη. Η περμεθρίνη είναι μια χημική ουσία που σκοτώνει τα τσιμπούρια. Πλύνετε και στεγνώστε τα ρούχα στη συνέχεια σε δυνατή φωτιά για να απαλλαγείτε από τα νεκρά τσιμπούρια. Απλώς μην το χρησιμοποιείτε γύρω από γάτες γιατί είναι δηλητηριώδες για αυτές. Κάλτσες επεξεργασμένες με περμεθρίνη και άλλα είδη ένδυσης είναι διαθέσιμα στα καταστήματα και στο διαδίκτυο. Οι κάλτσες είναι εξαιρετικά χρήσιμες για να αποτρέψουν τα τσιμπούρια και άλλα έντομα να κολλήσουν στα παπούτσια σας. Πιάσε ένα ζευγάρι ειδικά αν είσαι λάτρης του κήπου.

Η υπηρεσία Homecare Mosquito, Flea, and Tick της Modern’s σάς βοηθά να απολαύσετε τους εξωτερικούς σας χώρους περισσότερο από ποτέ!

Καλέστε 888-976-8853 για να εγγραφείτε σήμερα!

Η σύγχρονη λύση

Η πρόσληψη μιας επαγγελματικής υπηρεσίας καταπολέμησης παρασίτων μπορεί να σας προσφέρει ηρεμία, γνωρίζοντας ότι αυτοί οι σχεδόν μικροσκοπικοί αιματοβαμμένοι φροντίζονται σωστά. Ένας επαγγελματίας ελέγχου παρασίτων έχει τα κατάλληλα εργαλεία και θα πραγματοποιήσει διεξοδικούς ελέγχους για να καταπολεμήσει με επιτυχία αυτά τα έντομα.

του μοντέρνου Φροντίδα στο σπίτι για κουνούπια, ψύλλους και κρότωνες Το πρόγραμμα παρέχει εξαμηνιαίες υπηρεσίες μεταξύ Απριλίου και Σεπτεμβρίου. Παρέχει ουσιαστική μείωση και στα τρία παράσιτα φορείς που εξαπλώνουν την ασθένεια. Η ολοκληρωμένη υπηρεσία ελέγχου κουνουπιών, ψύλλων και κροτώνων όχι μόνο εξαλείφει τις τοποθεσίες αναπαραγωγής και στοχεύει τα καυτά σημεία γύρω από το σπίτι σας, αλλά περιλαμβάνει επίσης μακροπρόθεσμη πρόληψη.

Schreibe einen Kommentar