Κυνήγι θησαυρού στο Homegoods | The Geek Homestead

0
Κυνήγι θησαυρού στο Homegoods |  The Geek Homestead

Ο Τζος και εγώ πήγαμε πρώτα στο Είδη σπιτιού στο Σαν Ντιέγκο και το αγάπησα, ειδικά το τμήμα ειδικών φαγητών. Σήμερα, ψάξαμε για φωτογραφικά στηρίγματα για χρήση σε εικόνες για το ιστολόγιο και καταλήξαμε φυσικά στην ενότητα ειδικών φαγητών. Τα παιδιά ήταν όλα καλά σπορ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας για ψώνια. Μην ανησυχείτε. ανταμείφθηκαν με Κάλβερς κρέμα για την υπομονή τους! Τα γενέθλια του τέταρτου αγοριού μας ήταν την περασμένη εβδομάδα και είχε ένα δωρεάν τζάμπα να πάρει.

Αυτή ήταν η πρώτη μας φορά σε αυτή τη συγκεκριμένη τοποθεσία. Είναι λίγο μικρότερο από το Homegoods που ήταν κοντά μας στο Σαν Ντιέγκο, αλλά ήταν ακόμα γεμάτο ενδιαφέροντα ευρήματα. Θα επέστρεφα σίγουρα.

Ο αγαπημένος μου θησαυρός ήταν ένα μπουκάλι Βιολογικό σιρόπι σφενδάμου Mount Mansfield. Ήταν τόσο προσεγμένο να το βρεις στο Homegoods. Παλιά αγόραζα κανάτες τετάρτου από το σιρόπι τους από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Αυτό ήταν πριν από μερικά χρόνια, όμως, όταν μπορούσαμε να το αντέξουμε οικονομικά. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα μπορέσουμε να παραγγείλουμε ξανά από αυτούς.

Αν ψάχνετε για χριστουγεννιάτικα δώρα, το σφενδάμι τους καραμέλα είναι εξαιρετικό καθώς και το σιρόπι σφενδάμου τους! Στην πραγματικότητα δεν μπορείς να κάνεις λάθος με οτιδήποτε πουλάνε. Όλα είναι υψηλής ποιότητας και πάντα απολαμβάναμε οτιδήποτε έχουμε αγοράσει από αυτούς!

Βρήκαμε και κάποια φωτογραφικά στηρίγματα στο Homegoods! Ένα από αυτά είναι στην εικόνα του σιροπιού σφενδάμου: το ξύλινο τρίχελο. Ανυπομονούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στα ψητά μας!

-Λιν

Schreibe einen Kommentar