Μάθετε πώς να παρακάμψετε έναν διακόπτη Kill σε ένα Snowblower με 4 Χρήσιμα Βήματα

0
Μάθετε πώς να παρακάμψετε έναν διακόπτη Kill σε ένα Snowblower με 4 Χρήσιμα Βήματα

Ο φυσητήρας χιονιού είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για να απαλλαγούμε από την περίσσεια χιονιού από ανεπιθύμητες περιοχές όπως δρόμους, πεζοδρόμια, δρόμους, σιδηροδρομικές γραμμές, αυλές, κήπους κ.λπ. ένας εκχιονιστής συνήθως λειτουργεί με ηλεκτρική ενέργεια ή βενζινοκινητήρα ή πετρελαιοκινητήρα.

Οι εκχιονιστές κυμαίνονται σε διάφορα μεγέθη που μπορούν να αφαιρέσουν το χιόνι από μερικές ίντσες έως λίγα πόδια. Συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο για να μάθετε πώς να παρακάμψετε έναν διακόπτη kill σε έναν εκχιονιστή.

Εξοπλισμός βαρέως τύπου, ένας εκχιονιστής διαθέτει πολυάριθμα χαρακτηριστικά ασφαλείας για να εξασφαλίσει ότι ο εξοπλισμός λειτουργεί ομαλά χωρίς τραυματισμούς ή ζημιές. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι ένας διακόπτης kill που κλείνει αυτόματα το snowblower.

Ωστόσο, αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να είναι πιο ενοχλητικό όταν εργάζεστε. Έτσι, εάν ο διακόπτης kill συνεχίζει να κλείνει τον εκχιονιστή, μην αισθάνεστε ενοχλημένοι. Είμαστε εδώ για να σας διδάξουμε πώς να παρακάμψετε έναν διακόπτη kill σε έναν εκχιονιστή με τον χρήσιμο οδηγό μας.

Ποιος είναι ο σκοπός ενός διακόπτη Kill;

Ο διακόπτης kill είναι ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας που είναι εγκατεστημένο σε διάφορους εξοπλισμούς βαρέως τύπου. Η λειτουργία ενός διακόπτη kill είναι να απενεργοποιεί τον εξοπλισμό σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τον διακόπτη kill σε τερματισμό έκτακτης ανάγκης. Μερικοί λόγοι είναι:

  • Υπερθέρμανση του εξοπλισμού
  • Απόφραξη ενός τμήματος
  • Επαφή με σκληρό αντικείμενο όπως πέτρες
  • Χαμηλή ισχύς ή καύσιμο
  • Υψηλής τάσης

Αυτοί οι λόγοι μπορούν να ενεργοποιήσουν αυτόματα τον διακόπτη kill, ο οποίος με τη σειρά του προκαλεί την πλήρη απενεργοποίηση του μηχανήματος. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα προορίζεται για την ασφάλεια του ιδιοκτήτη και του εξοπλισμού. Βοηθά στην προστασία από τυχόν ζημιές στον εξοπλισμό και στην αποφυγή τραυματισμών στον ιδιοκτήτη.

Kill Switch on A Snowblower

Ο φυσητήρας χιονιού είναι μια μηχανή που χρησιμοποιείται για να καθαρίσει το χιόνι από το έδαφος. Μπορεί να βρεθεί στα περισσότερα μέρη με έντονη χιονόπτωση. Το μηχάνημα μπορεί να είναι χρονοβόρο και δύσκολο στη χρήση, αν δεν ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσετε σωστά.

Ο διακόπτης kill είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό ασφαλείας που δεν πρέπει να παραβιάζεται, αλλά μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να παρακαμφθεί.

Ένας διακόπτης kill μπορεί συχνά να αποτελέσει εμπόδιο στη ροή εργασίας σας. Η συνεχής παρεμπόδιση και η διακοπή μπορεί να μειώσουν την αποδοτικότητα της εργασίας και μπορεί να είναι απογοητευτικά.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε εάν αποφασίσετε, μετά από προσεκτική εξέταση, να εξαλείψετε αυτήν την ενόχληση. Με τον απλό μας οδηγό, μάθετε πώς να παρακάμπτετε τον διακόπτη kill ενός εκχιονιστή σαν επαγγελματίας!

4 βήματα για το πώς να παρακάμψετε ένα Kill Ενεργοποιήστε έναν Snowblower

Αυτά τα 5 βήματα θα σας βοηθήσουν εύκολα να παρακάμψετε έναν διακόπτη kill σε ένα snowblower.

1. Διαβάστε το Εγχειρίδιο

Το εγχειρίδιο του snowblower έχει αρκετές πληροφορίες. Ορισμένοι φυσητήρες χιονιού θα έχουν ακόμη και φωτογραφίες που εξηγούν πώς να ρυθμίσετε τους διακόπτες και τις βαλβίδες πριν από τη χρήση. Βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις έχουν οριστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, διαφορετικά μπορεί να μην είναι ασφαλές.

2. Σβήστε τον κινητήρα

Είναι σημαντικό να σβήσετε τον κινητήρα του πριν αποσυνδέσετε τον διακόπτη kill για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα εκκινήσετε κατά λάθος τον εκχιονιστή. Λοιπόν, σβήστε τον κινητήρα και αφαιρέστε το κλειδί από την ανάφλεξη.

3. Προσδιορίστε τον διακόπτη Kill

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναγνωρίσετε έναν διακόπτη kill σε ένα snowblower. Ένας τρόπος είναι να ελέγξετε για ένα κλειδί ή κουμπί στο μηχάνημα που το απενεργοποιεί. Εάν δεν υπάρχει κλειδί ή κουμπί, μπορείτε να αναζητήσετε έναν διακόπτη ασφαλείας για να το απενεργοποιήσετε εάν το τραβήξετε προς τα πίσω και το αφήσετε.

Υπάρχουν επίσης διακόπτες kill που ενεργοποιούνται από την κίνηση του χειριστή. Αυτοί οι διακόπτες δεν θα απενεργοποιηθούν εκτός εάν κάποιος χειριστής σταματήσει να κινείται απότομα ή απελευθερώσει τις λαβές.

4. Αποσυνδέστε τα καλώδια

Μπορείτε να παρακάμψετε τον διακόπτη kill βγάζοντας απλά τα καλώδιά του. Ξεβιδώστε και αφαιρέστε τυχόν μπουλόνια που συγκρατούν την πλάκα καλύμματος. Επίσης, αφαιρέστε τυχόν βίδες που μπορεί να είναι στερεωμένες στον διακόπτη kill.

Κοινά ζητήματα του Snowblower

Ο εκχιονιστής μπορεί να σταματήσει για διάφορους λόγους εκτός από έναν διακόπτη kill. Αλλά είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει με το μηχάνημα. Θα μπορούσε να είναι το καλώδιο της μίζας, η δεξαμενή αερίου ή κακά καλώδια μπουζί.

Ωστόσο, προτού καλέσετε έναν ειδικό συντήρησης και ξοδέψετε χρήματα για ένα νέο εκχιονιστή, θα πρέπει να προσπαθήσετε να διαγνώσετε μόνοι σας το πρόβλημα.

Δεν πρέπει να ανησυχείτε αν σταματήσει ο χιονοστιβάδας σας, καθώς θα παραθέσουμε κοινά ζητήματα που μπορείτε εύκολα να ελέγξετε. Εδώ είναι τα κοινά προβλήματα με μια μηχανή εκχιονισμού.

Διακοπή τροφοδοσίας

Εάν ο εκχιονιστής δεν ανάβει, ένα από τα μπουζί σας δεν λειτουργεί σωστά. Αναζητήστε οτιδήποτε περίεργο, όπως ρωγμές ή ζημιές. Ελέγξτε εάν το βύσμα φταίει με τη βοήθεια ενός ελεγκτή. Εάν παρατηρήσετε έναν αιχμηρό σπινθήρα κατά τη μίζα του κινητήρα σας, σημαίνει ότι το μπουζί σας είναι εντάξει.

Εάν δεν βλέπετε καθόλου ή έναν ασθενή σπινθήρα, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το βύσμα χρειάζεται αντικατάσταση ή ότι το πηνίο ανάφλεξης είναι ελαττωματικό.

Πρόβλημα καλωδίου εκκίνησης

Εάν ο φυσητήρας χιονιού σας δεν ξεκινά και έχετε ελέγξει όλα τα άλλα πιθανά προβλήματα, πιθανότατα κάτι δεν πάει καλά με το καλώδιο της μίζας. Είναι σημαντικό να ελέγξετε την μπαταρία και το καλώδιο τροφοδοσίας πριν ξεκινήσετε την αντιμετώπιση προβλημάτων. Εάν η μπαταρία είναι αποφορτισμένη, τότε ο εκχιονιστής δεν θα λειτουργήσει.

Το καλώδιο ρεύματος μπορεί να είναι χαλαρό και να μην έχει συνδεθεί σωστά ή να έχει υποστεί ζημιά. Ελέγξτε για τυχόν ζημιά στο καλώδιο και συνδέστε το καλά. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τη σωστή πρίζα για τον εκχιονιστή σας και δεν χρησιμοποιείτε προσαρμογέα βύσματος.

Παλιό καύσιμο

Κατά την αποθήκευση του χιονιού σας για το χειμώνα, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ίχνη παλιού καυσίμου. Εάν υπάρχει, αδειάστε τη δεξαμενή αποσπώντας τον εύκαμπτο σωλήνα μεταξύ της δεξαμενής και του καρμπυρατέρ. Μπορείτε να αδειάσετε το αέριο από τη δεξαμενή καυσίμου σε ένα δοχείο αποστράγγισης και να το πετάξετε.

Αφαιρώντας το μπολ του καρμπυρατέρ, μπορείτε να αδειάσετε το υπόλοιπο καύσιμο από το καρμπυρατέρ. Καθαρίστε το και αντικαταστήστε τη φλάντζα όταν τελειώσετε.

Βουλωμένο καρμπυρατέρ

Εάν αφήσετε αέριο στον φυσητήρα χιονιού σας για πολύ καιρό ή αφήσετε το παλιό καύσιμο να εξατμιστεί, θα έχει ως αποτέλεσμα να βουλώσουν τα καρμπυρατέρ. Το μπαγιάτικο αέριο μπορεί επίσης να αφήσει πίσω του ένα κολλώδες υπόλειμμα. Όταν το καρμπυρατέρ σας είναι φραγμένο με κολλώδες καύσιμο, δεν μπορείτε να ξεκινήσετε το μηχάνημά σας. Εάν ένα καθαριστικό καρμπυρατέρ δεν λειτουργεί, θα χρειαστεί να ανακατασκευάσετε ή να αντικαταστήσετε το καρμπυρατέρ σας.

Συντήρηση ρουτίνας

Κατά την εκκίνηση του φυσητήρα χιονιού το πρωί, είναι καλύτερο να ελέγχετε τα ακόλουθα πράγματα: καύσιμο, βεβαιωθείτε ότι ο κοχλίας είναι καθαρός και ρυθμίστε όλους τους διακόπτες και τις βαλβίδες.

Συνιστούμε να προσλάβετε έναν επαγγελματία για τυχόν προβλήματα με τον εκχιονιστή σας που δεν μπορείτε να επιδιορθώσετε μόνοι σας ή αν δεν είστε DIY άτομο. Ο κατασκευαστής ή το κατάστημα από το οποίο αγοράσατε το εκχιονιστικό σας μπορεί να σας καθοδηγήσει σχετικά με το πώς να προχωρήσετε εάν το εκχιονιστικό σας εξακολουθεί να καλύπτεται από την εγγύηση.

Ωστόσο, εάν οι εκτιμήσεις επισκευής είναι πιθανό να είναι υψηλές και το μηχάνημά σας υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια, ίσως είναι καιρός να αναβαθμίσετε.


συμπέρασμα

Ένας εκχιονιστής μπορεί να είναι μια εξαιρετική επένδυση εάν ζείτε σε μια χιονισμένη περιοχή. Μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε τον χειμώνα με λιγότερο κόπο.

Ωστόσο, εάν δεν ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσετε σωστά, μπορεί να καταλήξει να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από ό,τι αξίζει. Αυτός ο οδηγός εξήγησε πώς να παρακάμψετε έναν διακόπτη kill σε έναν εκχιονιστή, ώστε το μηχάνημά σας να είναι πάντα έτοιμο για χρήση όταν το χρειάζεστε.

Μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προτάσεις!

Schreibe einen Kommentar