Μελέτη περίπτωσης — Προσαρμοσμένο δάπεδο στο Somerset Country Estate

0
Μελέτη περίπτωσης — Προσαρμοσμένο δάπεδο στο Somerset Country Estate

Εξαιρετική δεξιοτεχνία και ρουστίκ γοητεία

Το Chaunceys επιλέχθηκε για να παρέχει και να τοποθετεί δάπεδα με βιώσιμες πηγές σε ένα αριστοκρατικό εξοχικό κτήμα που βρίσκεται στην όμορφη ύπαιθρο του Somerset, συμπεριλαμβανομένων των ανακαινισμένων καταλυμάτων σε αχυρώνα, του Garden Café, του γυμναστηρίου και του πολυτελούς σπα.

Ανάμεσα σε στρέμματα δασών και οπωρώνων, αυτό το εξοχικό κτήμα – που αναφέρεται από την The Telegraph ως «ένα από τα πιο εξαιρετικά εξοχικά ξενοδοχεία που έχει δει η Βρετανία» – έχει μετατραπεί προσεκτικά και με αγάπη σε ένα γοητευτικό πολυτελές καταφύγιο μέσα σε ένα αγρόκτημα και έναν κήπο. Στον πυρήνα του βρίσκεται ένα κομψό γεωργιανό σπίτι που περιλαμβάνει εκλεπτυσμένα και όμορφα καταλύματα, σπα, εστιατόρια και το δικό του κελάρι μηλίτη.

The Garden Café

Με κάθε λεπτομέρεια της ανακαίνισης να εξετάζεται προσεκτικά και να λαμβάνεται υπόψη η πλούσια κληρονομιά και το όμορφο φυσικό περιβάλλον, το δάπεδο σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση! Από ειδικές σκάλες με στροφές, διατηρητέα κτίρια Βαθμού ΙΙ και πολυσύχναστες περιοχές καφέ, υπήρχαν πολλές προκλητικές πτυχές που έπρεπε να ξεπεραστούν. Όμως, χάρη στην 32χρονη εμπειρία μας στην τοποθέτηση και φινίρισμα ξύλινων δαπέδων για κορυφαίους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και αρχιτέκτονες, κάθε έργο έχει ολοκληρωθεί με εξαιρετικά υψηλά πρότυπα.

Μετατροπή αχυρώνα

Για αυτές τις 4 μεμονωμένες σουίτες που βρίσκονται σε ένα παλιό κτήριο πούλμαν, ο Chaunceys συνεργάστηκε με τους κύριους εργολάβους Κεν Μπιγκς και Studio Mark Ruthven Architects με μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η σκάλα κατασκευάστηκε από συμπαγή τετράγωνη βελανιδιά πάχους 40 mm, με σταυρωτή και βουρτσισμένη υφή και αόρατο φινίρισμα λάκας, για να ταιριάζει ακριβώς με το δάπεδο σε όλο το μήκος. Οι σανίδες είχαν τοποθετηθεί με ένα μικρό διάκενο σκιάς μεταξύ των σανίδων για να δώσουν μια πιο αυθεντική και ρουστίκ αίσθηση.

Δάπεδο και σκάλα: Αόρατη Λάκα, Πριστή & Βουρτσισμένη. Φωτογραφία: Graham Gaunt (εσωτερικές λήψεις)

«Η Chaunceys προσφέρει μια σειρά από προϊόντα ξύλινων δαπέδων που είναι ελκυστικά στους πελάτες μας, ενώ εκτιμούμε τη γκάμα της εμπειρίας και των τεχνικών συμβουλών τους που μας επιτρέπουν να επιτύχουμε ένα εξαιρετικό σχεδιαστικό αποτέλεσμα για τον σημαντικό απρόσκοπτο συνδυασμό τεχνικών δαπέδων και σκαλοπατιών».

– Στούντιο Mark Ruthven

The Garden Café

Το The Garden Café, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την B2 Architects και την Tonic Design, βρίσκεται στο δάσος με θέα στους πολλούς περιβόχους και τους κήπους του κτήματος. Το Café προσφέρει μια ιδανική τοποθεσία για να κάνετε μπάνιο στο καλοκαιρινό φως του ήλιου του Somerset, ενώ απολαμβάνετε νόστιμα εποχιακά πιάτα που καλλιεργούνται στο σπίτι. Το κτήμα εργάστηκε για μια πολύ απαιτητική προδιαγραφή δαπέδου, συμπεριλαμβανομένης μιας επιλεγμένης ποιότητας Elm για την ελαφρότητα και τη ζεστασιά της, χρησιμοποιώντας μια αόρατη λάκα για να δώσει μια «γυμνή» όψη ξύλου. Ήταν μια όμορφη αλλά πρακτική επιλογή δαπέδου για ένα πολυσύχναστο καφέ με άφθονο χώρο.

Δάπεδο: Φτελιά, Αόρατη Λάκα

Το Spa

Οι δημοφιλείς μας Invisible Lacquered Sawn and Brushed Tectonic® σανίδες βελανιδιάς υψηλής ποιότητας παρουσιάζονται εδώ σε αυτό το πολυτελές σπα. Αυτές οι εντυπωσιακές σανίδες αντιγράφουν την ακατέργαστη υφή των παραδοσιακών μεθόδων κοπής ξυλείας για να δημιουργήσουν ξύλινο δάπεδο με σαγηνευτικό χαρακτήρα. Αυτές οι υφές προστίθενται εσωτερικά στα κεντρικά γραφεία του Bristol από το έμπειρο φινίρισμά μας
ομάδα. Το αληθινό φινίρισμα των σανίδων και η ρουστίκ υφή των σανίδων δημιουργούν μια ήρεμη αίσθηση σύνδεσης με τη φύση, συμπληρώνοντας αυτό το χαλαρωτικό περιβάλλον σπα.

Δάπεδο: Αόρατη Λάκα, Πριονισμένο & Βουρτσισμένο

Βιβλιοθήκη αχυρώνα

Και πάλι, υπό τις οδηγίες του Studio Mark Ruthven Architects, αυτό το κάποτε υποχρησιμοποιούμενο κτήριο αχυρώνα έχει μετατραπεί σε υψηλών προδιαγραφών με εγκαταστάσεις για βιβλιοθήκη, χώρους αποθήκευσης βιβλίων και αναγνωστήριο διπλού ύψους. Θέλοντας να διατηρήσει τη ρουστίκ γοητεία του αχυρώνα και μια αρμονική παλέτα υλικών σε όλη την ιδιοκτησία, το κτήμα επέλεξε για άλλη μια φορά την πριονισμένη και βουρτσισμένη βελανιδιά σε ολόκληρο τον όροφο και δύο σκάλες.

Δάπεδο & σκάλες: Αόρατη Λάκα, Πριστή & Βουρτσισμένη. Φωτογραφία: Graham Gaunt

Για να μάθετε περισσότερα ή για να συζητήσετε τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας για το επόμενο έργο σας, επικοινωνήστε με τη φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας.

Schreibe einen Kommentar