Μια βιώσιμη και όμορφη αναμόρφωση τοπίων για τη Νότια Βραζιλία

3
Μια βιώσιμη και όμορφη αναμόρφωση τοπίων για τη Νότια Βραζιλία

The Design Challenge

Μία από τις χαρές του σχεδιασμού από απόσταση είναι ότι συνεργαζόμαστε με ιδιοκτήτες σπιτιού σε όλο τον κόσμο. Έτσι, ήμασταν ενθουσιασμένοι, μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα, όταν μας ζήτησαν να σχεδιάσουμε μια ανακαίνιση τοπίου για ένα ακίνητο στη γραφική νότια Βραζιλία. Η πελάτισσα ήθελε ένα βιώσιμο σχέδιο σπιτιών που θα περιέβαλε το σπίτι της (το οποίο ήταν γεμάτο μεγάλα παράθυρα) με κατάφυτες φυτεύσεις και όσο το δυνατόν περισσότερα βρώσιμα φυτά. Ήθελε επίσης χώρο για να διασκεδάσει τους φίλους και την οικογένειά της.

Η λύση στο σπίτι έξω

Το Home Outside συνδύασε μια πλήρη αναμόρφωση του τοπίου, παρουσιάζοντας τολμηρά, καμπυλωτά κρεβάτια φύτευσης που πλαισιώνουν υπαίθριους χώρους διαβίωσης, στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση από ευγενικά ελιγμένα μονοπάτια με θρυμματισμένο χαλίκι. Εύκολα στη συντήρηση υπερυψωμένα κρεβάτια κήπου έχουν βατόμουρα, σταφύλια και βατόμουρα, ενώ ένας οπωρώνας είναι φυτεμένος με συκιές, πορτοκαλιές και λεμονιές. Τα μικρά στοιχεία νερού παρέχουν εστιακά σημεία ορατά από το εσωτερικό του σπιτιού. Ένας ηλιακός πύργος ζεστού νερού αξιοποιεί στο έπακρο ένα ηλιόλουστο σημείο στην πίσω αυλή, ενώ μια σκιερή πέργκολα διατηρεί το χώρο στάθμευσης δροσερό. Μια υπαίθρια ψησταριά φωλιασμένη ανάμεσα στις φυτείες διευκολύνει το μαγείρεμα και το φαγητό σε εξωτερικούς χώρους.

Ο πελάτης είπε στο Home Outside, «Είμαι τόσο χαρούμενη που δεν αντέχω καν! Σε όλους αρέσει αυτό που κάνατε. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων για ό,τι δημιουργήσατε.” Μας ζήτησε να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο φύτευσης για να κοινοποιήσουμε τις λεπτομέρειες φύτευσης στους εργολάβους της.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το σχέδιο στη Γκαλερί του Έργου μας και μπορείτε να δείτε τον πίνακα εικόνων Home Outside που χρησιμοποιείται για την απεικόνιση των σχεδιαστικών εννοιών εδώ.

Λάβετε λίγη βοήθεια σχεδιασμού από τους ειδικούς του Home Outside και ξεκινήστε τη δική σας αναμόρφωση τοπίου σήμερα!

Schreibe einen Kommentar