Μπορείτε να βάλετε κατασκευασμένο ξύλινο δάπεδο στις σκάλες;

0
Μπορείτε να βάλετε κατασκευασμένο ξύλινο δάπεδο στις σκάλες;

Η φυσική ομορφιά του υψηλής ποιότητας ξύλινου δαπέδου είναι αναμφισβήτητη. Όταν σχεδιάζετε το έργο σας για ξύλινα δάπεδα, είναι πιθανό να εξετάσετε τις επιλογές σας για την προώθηση της διαχρονικής αισθητικής του σε όλο το σπίτι σας. Έχοντας αυτό κατά νου, μπορεί να σκέφτεστε τις δυνατότητες για να συνεχίσετε το ξύλινο δάπεδο μέχρι τις σκάλες σας.

Λοιπόν, μπορείτε να βάλετε το ίδιο κατασκευασμένο ξύλινο δάπεδο στη σκάλα σας όπως ξαπλώνετε στο πάτωμά σας; Η σύντομη απάντηση είναι Ναι.

Επένδυση σκαλοπατιών με κατασκευασμένο ξύλο

Το όραμά σας για την εσωτερική διακόσμηση δεν θα πρέπει να φτάσει σε αδιέξοδο όταν φτάσετε σε μια σκάλα. Οι κατασκευασμένες ξύλινες σανίδες δαπέδου μας μπορούν να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τις σκάλες σας από μια καθαρά λειτουργική δομή σε ένα πιο προσεγμένο, εκλεπτυσμένο στοιχείο σχεδίασης.

Αν και δεν κατασκευάζουμε κατασκευές σκαλοπατιών, μπορούμε να προμηθεύσουμε και να τοποθετήσουμε τις σανίδες μας για να επενδύσουμε τις σκάλες σας και να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε την επιθυμητή εμφάνιση. Οι υψηλής ποιότητας κατασκευασμένες ξύλινες σανίδες δαπέδου μας παρέχουν την περιζήτητη οπτική έλξη της συμπαγούς ξυλείας, αλλά με το πρόσθετο πλεονέκτημα της δομικής αντοχής του κατασκευασμένου ξύλου — επομένως, είναι ιδανικές για επένδυση σκαλοπατιών.

Σκάλα Douglas Fir

Ταιριάζει στο χρώμα του ξύλινου δαπέδου μας για τις σκάλες

Οι κατασκευασμένες σανίδες μας μπορούν να δημιουργήσουν μια αρμονική σύνδεση μεταξύ των σκαλοπατιών σας και του ξύλινου δαπέδου μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε τις προκατασκευασμένες ξύλινες σανίδες μας για να ταιριάζουν με τις σκάλες σας με το δάπεδό σας, μαζί με χειροποίητα φινιρίσματα με ταιριαστά χρώματα και άλλες λεπτομέρειες κατά παραγγελία για να δημιουργήσετε μια κομψή, υψηλής ποιότητας σκάλα.

Σκάλα Διπλή Καπνιστή & Λευκή Λάδι
Προσαρμοσμένες σκάλες που δημιουργήθηκαν με τις σανίδες βελανιδιάς με καπνιστή και λευκή λάδι

Αισθητικές επιλογές: σύγχρονες ή παραδοσιακές σκάλες

Οι ευέλικτες μηχανικές σανίδες βελανιδιάς μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με μια ποικιλία σχεδίων μύτης σκαλοπατιών. Ανάλογα με το ποια θα επιλέξετε, μπορείτε να δημιουργήσετε την ιδανική σας σκάλα που ταιριάζει στο εσωτερικό σας, είτε πρόκειται για κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό είτε για κλασική, πιο παραδοσιακή αισθητική.

Σανίδες από ξύλο βελανιδιάς στο Dream White στη σκάλα στο έργο Pont Mews

Εάν θέλετε μια προσφορά ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του δαπέδου μας στο έργο της σκάλας σας, επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας.

Schreibe einen Kommentar