Νέο μυθιστόρημα για το Dance Swing Time της Zadie Smith

1
Νέο μυθιστόρημα για το Dance Swing Time της Zadie Smith

Dance Swing Time από την Zadie Smith

Σχετικά με τον Συγγραφέα:

Η Zadie Smith είναι η γνωστή συγγραφέας διηγημάτων, δοκιμιογράφος και Άγγλος μυθιστοριογράφος. Έχει κερδίσει το βραβείο Orange για τη μυθοπλασία και επίσης το βραβείο βιβλίου Anisfield Wolf. Το μυθιστόρημά της Λευκά δόντια εγκωμιάστηκε παγκοσμίως και συμπεριλήφθηκε επίσης στη λίστα του περιοδικού Time με τα 100 καλύτερα αγγλικά μυθιστορήματα από το 1923 έως το 2005. Εκτός από το Swing Time, το έργο της περιλαμβάνει επίσης τα λευκά δόντια, τον αυτόγραφο άνδρα, για την ομορφιά, τη Μάρθα και τον Χάνγουελ και πολύ περισσότερο. Ο Smith εξελέγη επίσης μέλος της Βασιλικής Εταιρείας Λογοτεχνίας το 2002.

Σχετικά με το μυθιστόρημα:

Συντάχθηκε από Zadie Smith, Swing Time είναι ένα από τα καλύτερα μυθιστορήματα που κυκλοφόρησαν τον Νοέμβριο του 2016. Βασικά, αυτό το μυθιστόρημα αποκαλύπτει την ιστορία δύο καστανών κοριτσιών που συναντιούνται στην τάξη της βρύσης. Οι δυο τους γίνονται καλύτεροι φίλοι καθώς μένουν στα γειτονικά κτήματα. Αυτά τα δύο κορίτσια έχουν το όνειρο να γίνουν οι καλύτερες χορεύτριες αλλά μόνο ένα από αυτά, η Tracey, έχει το πραγματικό ταλέντο. Είναι μια στενή αλλά περίπλοκη παιδική φιλία που τελειώνει απότομα στις αρχές των είκοσι, ποτέ δεν ξεχνιέται, αλλά ούτε και πρέπει να την ξαναεπισκεφτούν. Η Τρέισι παλεύει με την ενήλικη ζωή ενώ η φίλη της αφήνει πίσω της την παλιά γειτονιά, ταξιδεύοντας στον κόσμο ως βοηθός της διάσημης τραγουδίστριας Aimee. Η ανατροπή της ιστορίας έρχεται όταν ο αφηγητής μαθαίνει ότι η Aimee έχει τη σχέση με τον Lamin. Όταν η Aimee αναπτύσσει μεγάλες φιλανθρωπικές φιλοδοξίες, η ιστορία παίρνει τη σειρά και μετακινείται από το Λονδίνο στη Δυτική Αφρική. Το βιβλίο τελειώνει την ημέρα που πεθαίνει η μητέρα της αφηγήτριας, αντί να πάει να δει τη μητέρα της, πηγαίνει στο διαμέρισμα της Tracey για να δει την Tracey και τα παιδιά της να χορεύουν μαζί.

Λοιπόν, αυτό το μυθιστόρημα λαμβάνει τις μικτές κριτικές από τους κριτικούς. Όπως όλα τα άλλα Διηγήματα του Zadie, αυτό είναι επίσης ενδιαφέρον, ευκρινές και ευανάγνωστο. Η ιστορία του μυθιστορήματος είναι αρκετά συναρπαστική ώστε να δεσμεύει τον αναγνώστη μέχρι το τέλος. Πιστεύεται επίσης ότι αυτό το μυθιστόρημα μπορεί να μετατραπεί στην ταινία που θα ήθελε να παρακολουθήσει ο καθένας. Όσον αφορά τις κριτικές του κριτικού, το Swing Time είναι το καλύτερο μυθιστόρημα του Smith μέχρι σήμερα. Βρείτε περισσότεραΤα τελευταία βιβλία που κυκλοφόρησαν εδώ…

Schreibe einen Kommentar