Οικογενειακή διασκέδαση στο Apple Annie’s Orchard- The Geek Homestead

0
Οικογενειακή διασκέδαση στο Apple Annie’s Orchard- The Geek Homestead

Δεν έχουμε κάνει οικογενειακή έξοδο από την πρωινή μας πεζοπορία στο Εθνικό Πάρκο Saguaro πριν από μερικές εβδομάδες. Μάλιστα, το μωρό, ο Γκάβιν, νόμιζε ότι θα πηγαίναμε στην εκκλησία! Πήγε μάλιστα και βρήκε τη Βίβλο του να πάρει μαζί του. Το να πηγαίνουμε στην εκκλησία της Κυριακής το πρωί είναι το μόνο μέρος αυτή τη στιγμή που πηγαίνουμε ως οικογένεια κάθε εβδομάδα.

Σχεδιάζαμε να πάμε Apple Annie’s Orchard στο Willcox της Αριζόνα για μερικούς μήνες. Λυπηθήκαμε που χάσαμε την εποχή συλλογής ροδάκινων, αλλά μας ενδιέφερε ιδιαίτερα το πράσινο τσίλι τους ψήσιμο που ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Apple Annie’s Orchard είναι μια οικογενειακή φάρμα στο Willcox της Αριζόνα, περίπου 2 ώρες οδικώς από το σπίτι μας στη Marana. Το Apple Annie’s προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία για οικογένειες, προσφέροντας προϊόντα U-pick σε λογικές τιμές. Έχουν επίσης ένα εξοχικό κατάστημαένα αρτοποιείο και ένα εστιατόριο που ονομάζεται The Orchard Grill όπου μπορείτε να φάτε πρωινό ή μεσημεριανό ακριβώς εκεί στα περιβόλια! Μακάρι να μπορούσαμε να επισκεφτούμε το εξοχικό κατάστημα, το αρτοποιείο (για να αγοράσουμε ντόνατς με μηλίτη μήλου!) και το The Orchard Grill, αλλά δεν μπορέσαμε να φτάσουμε σε αυτά τα μέρη σήμερα.

Φύγαμε από το σπίτι μας γύρω στις 7:30 π.μ. και φτάσαμε στο περιβόλι γύρω στις 9:30 π.μ. Ήταν ακόμα δροσερό και λίγο συννεφιασμένο όταν φτάσαμε. Μας υποδέχτηκαν με μερικές χούφτες βραστήρα καλαμποκιού από έναν χαιρετιστή στην είσοδο του οπωρώνα. Τόσο νόστιμο!

Ήταν εύκολο να καταλάβω τι να κάνω. Υπήρχαν κοντάρια και βαγόνια συλλογής μήλων για να χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς τους στο μάζεμα των μήλων καθώς και πλαστικές σακούλες για να κρατούν μαζευμένα φρούτα.

Δεν υπήρχαν στύλοι απολύμανσης όταν φτάσαμε εκεί, αλλά υπήρχε ένας σταθμός απολύμανσης ακριβώς κοντά, οπότε τους απολυμάναμε μόνοι μας. Πολύ εύκολο να γίνει!

Είμαι τόσο χαρούμενος που υπήρχαν διαθέσιμα βαγόνια για χρήση γιατί καταλήξαμε να μαζέψουμε πολλά μήλα!

Υπήρχαν πολλές άλλες οικογένειες που μάζευαν μήλα, αλλά υπήρχαν τόσες πολλές μηλιές και τόσα πολλά ώριμα μήλα που μπορέσαμε να απλώσουμε και να διατηρήσουμε την κοινωνική απόσταση. Γνωρίζαμε ότι μια σειρά από μηλιές ήταν έτοιμη για συγκομιδή, όταν υπήρχε μια πινακίδα δίπλα στη σειρά.

Ήταν τόσο ωραίο να μαζέψουμε μήλα για λίγο στη σκιά μιας και είχε συννεφιά. Και η θέα ήταν τόσο όμορφη!

Υπήρχαν πολλά μήλα σε κοντινή απόσταση από τα παιδιά και τα δικά μας διασκέδασαν βρίσκοντας καλά να βάλουν στο βαγόνι μας. Ο Τζος μας έβαλε όλους να δοκιμάσουμε ένα χρυσό νόστιμο πριν το μαζέψουμε και το μήλο ήταν τόσο νόστιμο που καταλήξαμε να μαζέψουμε πολύ περισσότερα από όσα είχαμε σχεδιάσει! Η δειγματοληψία επιτρέπεται εφόσον δεν παίρνετε απλώς μια μπουκιά από ένα μήλο και μετά το ρίχνετε στο έδαφος.

Το βαγόνι μας γέμισε γρήγορα! Ο νεότερος μας, ο Γκάβιν, δεν ήταν πολύ σίγουρος τι να σκεφτεί για το μάζεμα των μήλων.

Χρυσά νόστιμα μήλα που κρέμονται σε ένα δέντρο

Στην αρχή, δεν σχεδιάζαμε να αγοράσουμε κόκκινα νόστιμα, αλλά τελικά ήταν τόσο καλά που διαλέξαμε και μερικά από αυτά!

Τόσα πολλά κόκκινα νόστιμα μήλα έτοιμα για συλλογή!

Σχεδιάζουμε να κονσερβοποιήσουμε τα περισσότερα μήλα που μαζέψαμε. Ωστόσο, τα παιδιά ήθελαν να φάνε μερικά από αυτά, οπότε υποθέτω ότι μπορούμε να τα αφήσουμε να το κάνουν. Καταλήξαμε να μαζέψουμε σχεδόν 35 κιλά μήλα! Αυτό θα κάνει πολλές μηλόπιτες!

Υπήρχε επίσης διαθέσιμο μάζεμα αχλαδιών. Δεν είμαι μεγάλος λάτρης των αχλαδιών Bartlett, αλλά μου αρέσουν τα ασιατικά αχλάδια και υπήρχαν τρεις ποικιλίες για να διαλέξω! Έτσι, μετά το μάζεμα των μήλων, πήγαμε στην περιοχή συλλογής αχλαδιών για να πάρουμε μερικά ασιατικά αχλάδια.

Δεν υπήρχαν τόσες αχλαδιές για συγκομιδή. Μάλιστα, στην πρώτη μας σειρά που επισκεφθήκαμε, δυσκολευτήκαμε να βρούμε κανένα να διαλέξουμε! Αλλά μετά από λίγο ψάξιμο βρήκαμε το ποσό που θέλαμε.

Οι αχλαδιές είναι πολύ φυλλώδεις, όμορφα δέντρα! Τώρα αναρωτιόμαστε πώς θα αναπτυχθούν εκεί που ζούμε.

Νομίζω ότι αυτά είναι Ασιατικά αχλάδια του 20ου αιώνα, αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Περιπλανιόμασταν σε σειρές αναζητώντας αχλάδια για συγκομιδή και χάσαμε τα ίχνη του είδους αχλαδιού που κοιτάζαμε. Η άλλη πιθανότητα είναι Ασιατικό αχλάδι Yoinashi.

Ο Τζος δοκίμασε ένα από τα αχλάδια Bartlett. Είπε ότι τα ασιατικά αχλάδια ήταν καλύτερα.

ο αχλάδια χούσι ήταν τόσο μικροί και χαριτωμένοι που πήγα και διάλεξα δύο. Μοιάζουν επίσης περισσότερο όπως περίμενα να φαίνονται τα ασιατικά αχλάδια, σε σχήμα μήλου και καφέ δέρμα με λευκές κηλίδες.

Καταλήξαμε συνολικά με 10 ασιατικά αχλάδια. Επειδή είμαι ο μόνος που μου αρέσουν πολύ, δεν θέλαμε να αγοράσουμε πολλά.

Αφού πληρώσαμε για τα μήλα και τα αχλάδια μας (επιτρέψτε μου απλώς να πω ότι κόστισε λίγο, αλλά αγοράσαμε σχεδόν 40 λίβρες φρούτα, οπότε ξέραμε ότι θα ήταν πολλά), κατευθυνθήκαμε προς το παράγουν και χωράφια κολοκύθας, περίπου 6 μίλια μακριά. Δεν υπήρχαν κολοκύθες για συγκομιδή (θα το φυλούσαμε για τον Οκτώβριο ούτως ή άλλως!), αλλά υπήρχαν πολλά λαχανικά για να μαζέψετε!

Αυτό είναι το χωράφι που είναι πιο κοντά στην μπροστινή είσοδο. Καταλήξαμε να μαζεύουμε μόνο πράσινα φασόλια από εδώ. Ήταν τόσα πολλά! Το να καλλιεργούμε τα δικά μας πράσινα φασόλια είναι κάτι που μας λείπει και ο Josh σχεδιάζει να προσπαθήσει να τα καλλιεργήσει ξανά τον επόμενο χρόνο.

Στα χωράφια, υπάρχουν καρότσια για να μεταφέρετε τα λαχανικά που έχετε μαζέψει.

Στον Τζος δεν αρέσουν οι μπάμιες, οπότε παραλείψαμε να τις μαζέψουμε. Τα λουλούδια τους όμως είναι πολύ όμορφα και αρκετά από τα φυτά της μπάμιας άνθιζαν.

Παρατήρησα ότι η μελιτζάνα ήταν στη λίστα συγκομιδής στον ιστότοπο, οπότε ήξερα ότι ήθελα μερικές από αυτές! Ο Τζος φτιάχνει μια παρμεζάνα μελιτζάνας που είναι απλά νόστιμη!

Τα παιδιά δεν είναι λάτρεις της μελιτζάνας και δεν ήταν πολύ χαρούμενα που μαζεύαμε!

Η κόρη μας, η Γκουέν, λατρεύει τις ντομάτες, οπότε πήγε με τον Τζος να πάει να μαζέψει! Ένα από τα προσεγμένα πράγματα σχετικά με την επιλογή των δικών σας προϊόντων είναι ότι τα παιδιά βλέπουν από πού προέρχεται το φαγητό τους. Ο Τζος καλλιεργεί πολλά από τα δικά μας προϊόντα εδώ και χρόνια, αλλά εξακολουθεί να είναι καλό για τα παιδιά να βλέπουν μια φάρμα που δουλεύει.

Άλλη μια υπέροχη θέα! Μου αρέσουν τόσο πολύ τα βουνά εδώ.

Δεν είδα καμία πιπεριά μπανάνας και κατέληξα να μαζέψω πιπεριές Santa Fe. Αυτό είναι εντάξει όμως γιατί ο Τζος κονσέρβασε τις πιπεριές Santa Fe και τις πιπεριές μπανάνας μαζί.

Στο ταμείο, μαζέψαμε επίσης μισό κιλό πιπεριές μπανάνας, καθώς δεν είδαμε καμία έξω στα χωράφια. Ο Τζος ήθελε επίσης περίπου 10 κιλά ψητά τσίλι σε κονσέρβα, και έπρεπε να πάρω λίγο από το γλυκό καλαμπόκι τους για να δοκιμάσω! Υπήρχαν επίσης μερικά ράφια με βάζα διαθέσιμα. Είχα δει τα ζαχαρωμένα jalapenos τους στο διαδίκτυο και ήθελα να τα συγκρίνω Spicy Os της Terra Verde Foods. Αγοράσαμε, λοιπόν, ένα βάζο με ζαχαρωμένα jalapenos και μερικές κονσέρβες με κεράσι.

Το ψήσιμο τσίλι που κάνει τον αέρα να μυρίζει υπέροχα στο Apple Annie’s Orchard

Schreibe einen Kommentar