Ο ποταμός Santa Cruz ρέει ξανά (κάτι)

0
Ο ποταμός Santa Cruz ρέει ξανά (κάτι)

Πριν από λίγες μέρες, άρχισα να βλέπω ειδήσεις για τον ποταμό Santa Cruz εδώ στο Tucson. Νομίζω ότι ο Tony Davis του Arizona Daily Star έγραψε το καλύτερο. Προτείνω να διαβάσετε την ιστορία του. Λέει αρκετή ιστορία του ποταμού, και υπάρχουν πολλές ιστορικές εικόνες.

Εν ολίγοις, το ποτάμι είναι «νεκρό» εδώ και αρκετό καιρό. Η περιοχή χρησιμοποιεί πολλά υπόγεια ύδατα, και αυτό έχει κάνει το ποτάμι να είναι ξηρό εκτός από τις περιπτώσεις που βρέχει.

Το Tucson Water ξεκίνησε το Έργο κληρονομιάς του ποταμού Santa Cruz, και θα απελευθερώσει ανακυκλωμένο νερό στο ποτάμι. Δεν θα απελευθερωθεί αρκετό νερό για να αναζωογονηθεί πλήρως ο ποταμός. Υπολογίζουν ότι θα υπάρχουν περίπου 5000 πόδια του ποταμού που θα έχει το ανακτημένο νερό.

Χθες, έγινε ένα είδος πάρτι απελευθέρωσης για το έργο. Υπήρχε ένα μεγάλο πλήθος που ήρθε για να δει την έναρξη του ανακυκλωμένου ποταμού. Διάφοροι τοπικοί πολιτικοί και αξιωματούχοι έκαναν ομιλίες, στη συνέχεια ο κόσμος κατέβηκε στο νερό.

Δεν είναι μεγάλη ποσότητα νερού, αλλά κάθε νερό που ρέει στην έρημο εκπλήσσει τους ανθρώπους. Ο κόσμος περπατούσε και πιτσίλιζε στο νερό. Μερικοί άνθρωποι φύτεψαν ακόμη και αυτοφυή φυτά κατά μήκος της άκρης του νερού με την ελπίδα ότι θα ριζώσουν εκεί.

Αυτό περιλάμβανε αυτό Anemopsis californicaκοινή ονομασία Yerba Monsa, που μου δόθηκε να φυτέψω.

Τράβηξα μερικές φωτογραφίες από το πώς μοιάζει το ποτάμι τώρα. Ελπίζω να τραβήξω φωτογραφίες σύγκρισης τις επόμενες μέρες για να δω ακριβώς τι κάνει αυτό το έργο για τα φυτά και την άγρια ​​ζωή.

Η αγαπημένη μου φωτογραφία που τράβηξα ήταν αυτή ενός καουμπόη που καβαλάει το άλογό του στο ποτάμι με φόντο το κέντρο του Τούσον.

Νομίζω ότι αυτό είναι ένα ενδιαφέρον έργο και ένα έργο που θα προσφέρει πολλή απόλαυση στους ανθρώπους και ζωή για τη φύση. Υπάρχουν μονοπάτια και στις δύο πλευρές της όχθης του ποταμού που θα παρέχουν εύκολη πρόσβαση στους ανθρώπους για να παρατηρήσουν και να απολαύσουν τη ζωή που φέρνει αυτό το νερό για τα επόμενα χρόνια.

-Ιησούς του ναυή

Schreibe einen Kommentar