Περισσότερη τοπική δενδροφύτευση – Ξύλινα δάπεδα Chaunceys

0
Περισσότερη τοπική δενδροφύτευση – Ξύλινα δάπεδα Chaunceys

Συνεχίζοντας τις προσπάθειές μας να υποστηρίξουμε την τοπική δενδροφύτευση, μερικοί από την ομάδα μας προσφέρθηκαν εθελοντικά να βοηθήσουν αυτή την εβδομάδα για να βοηθήσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Μπρίστολ Ένα δέντρο ανά παιδί έργο. Η εθελοντική ομάδα φύτεψε 16 μεγάλα δέντρα στο Brandon Hill του Μπρίστολ.

Συνεργάζεται με το Forest of Avon Trust, το Ένα δέντρο ανά παιδί Το έργο στοχεύει να φυτέψει ένα δέντρο για κάθε έναν από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου του Μπρίστολ. Έχουν φυτέψει 60.000 δέντρα από το 2014 και συνεχίζουν να φυτεύουν πάνω από 6.000 δέντρα ετησίως σε τοπικά σχολεία, πάρκα και ανοιχτούς χώρους.

Η Chaunceys υπερηφανεύεται για τη λειτουργία μιας περιβαλλοντικά ηθικής επιχείρησης, παρέχοντας ξύλινα δάπεδα από δάση με βιώσιμη διαχείριση και ελαχιστοποιώντας τις περιβαλλοντικές μας επιπτώσεις. Με την αγάπη μας για τα δέντρα και τις κοινές μας απόψεις για τη βιωσιμότητα, είμαστε ενθουσιασμένοι που εργαζόμαστε μαζί με το Forest of Avon Trust και τους συνεργάτες του, τώρα και για τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.bristol.gov.uk/museums-parks-sports-culture/one-tree-per-child
https://forestofavontrust.org/replant/replant-bristol/

Διαβάστε για τη δέσμευση του Chaunceys στο Forest of Avon Trust εδώ:

Schreibe einen Kommentar