Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός επαγγελματία ελέγχου παρασίτων και ενός εξολοθρευτή;

2
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός επαγγελματία ελέγχου παρασίτων και ενός εξολοθρευτή;

Ειδικός ελέγχου παρασίτων

Εάν αυτή τη στιγμή παλεύετε με μια παράσιτο προσβολή εκτός ελέγχου, όπως τερμίτες, κοριούς ή οποιοδήποτε πλήθος άλλων παρεμβατικών πλασμάτων, πιθανότατα δεν είστε μόνοι. Τα παράσιτα μαστίζουν τα αμερικανικά νοικοκυριά σε κάθε περιοχή. από το Πόρτλαντ του Όρεγκον στη δυτική ακτή μέχρι το Πόρτλαντ του Μέιν στα ανατολικά.

Μια έρευνα διαπίστωσε ότι περίπου το 84 τοις εκατό των αμερικανικών νοικοκυριών είχαν αναφέρει πρόβλημα παρασίτων τους τελευταίους 12 μήνες. Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι αναλαμβάνουν να αγοράσουν φυτοφάρμακα και άλλες χημικές ουσίες για να απαλλαγούν από τους μικροσκοπικούς βασανιστές τους. Θεωρούν επίσης ότι οι προσπάθειές τους είναι σε μεγάλο βαθμό αναποτελεσματικές ή καταλήγουν σε βραχυπρόθεσμες λύσεις των οποίων τα αποτελέσματα δεν διαρκούν.

Είναι θέμα χρόνου η προσβολή να σηματοδοτήσει την επιστροφή της.

Ώρα να καλέσετε τους επαγγελματίες ελέγχου παρασίτων; Το μοντέρνο είναι έτοιμο! Καλέστε το 888-976-8853 ή κάντε κλικ εδώ για να προγραμματίσετε την εξυπηρέτηση σήμερα!

Τέτοια σενάρια είναι πολύ συνηθισμένα και χρησιμεύουν μόνο στη σπατάλη του πολύτιμου χρόνου, των χρημάτων και των πνευματικών σας πόρων. Έτσι επιλέγετε να αφήσετε την πίστη σας στα χέρια ενός επαγγελματία όπως η Modern Pest. κάποιος που δεν ξαφνιάζεται εύκολα βλέποντας μια φωλιά σφήκας ή αράχνης και κρύβεται κάτω από το πλησιέστερο τραπέζι.

Αφιερώνετε χρόνο ερευνώντας τις διαθέσιμες υπηρεσίες στην περιοχή σας, όπως οι εξολοθρευτές στο Πόρτλαντ ή οι Υπηρεσίες Ελέγχου Παρασίτων στο Μέιν, αλλά αναρωτιέστε αν οι εξολοθρευτές και οι επαγγελματίες ελέγχου παρασίτων είναι στην πραγματικότητα το ίδιο πράγμα.

Η απάντηση μπορεί να φαίνεται λίγο περίπλοκη δεδομένου ότι τόσο ένας εξολοθρευτής όσο και ένας επαγγελματίας ελέγχου παρασίτων φαίνεται να κάνουν το ίδιο πράγμα: να σας απαλλάξουν από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες του σπιτιού της ποικιλίας που δεν είναι ανθρώπινη.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ορισμένες βασικές διαφορές στις πρακτικές τους.

Τι είναι ο Εξολοθρευτής;

Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τον όρο «εξολοθρευτής» όταν περνάει από το μυαλό τους η ιδέα να καταστρέψουν κάτι εντελώς. Ο ίδιος ο όρος μοιάζει με μια επιθετική ετικέτα που αναφέρεται σε κάποιον που εκτελεί πλήρεις πράξεις καταστροφής ή/και αφαίρεσης. Αλλά θα μπορούσε να θεωρηθεί μια κατάλληλη ετικέτα για αυτό που οι εξολοθρευτές έβαλαν να κάνουν.

Ο στόχος κάθε εξολοθρευτή είναι να σας απαλλάξει από το υπάρχον πρόβλημα των παρασίτων σας με οποιοδήποτε νομικό μέσο είναι απαραίτητο. Συνήθως εκτελούν αυτήν την εργασία με τη βοήθεια παγίδων και χημικών. Αλλά τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους μπορεί να είναι προσωρινά και να χρησιμεύσουν μόνο ως λύση επίδεσμης που δεν αντιμετωπίζει το υποκείμενο πρόβλημα που προκάλεσε την προσβολή εξαρχής.

Τι είναι οι επαγγελματίες ελέγχου παρασίτων;

Οι επαγγελματίες ελέγχου παρασίτων εκτελούν ορισμένα από τα ίδια καθήκοντα με τους εξολοθρευτές. Ωστόσο, αφιερώνουν περισσότερο χρόνο εστιάζοντας σε μακροπρόθεσμες λύσεις για να διατηρήσετε το σπίτι σας απαλλαγμένο από παράσιτα παρά να απαλλαγούμε από την τρέχουσα προσβολή και να την αποκαλούμε μέρα.

Ο στόχος των επαγγελματιών ελέγχου παρασίτων είναι να προσδιορίσουν τη βασική αιτία μιας προσβολής από παράσιτα και να δώσουν λύσεις για να τα κρατήσουν μακριά. Η αποτελεσματική καταπολέμηση των παρασίτων συνεπάγεται πολύ περισσότερα από την απλή αφαίρεση των παρασίτων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο σπίτι σας, αλλά αφορά την αλλαγή των συνθηκών που οδήγησαν στην εμφάνιση του προβλήματος εξαρχής.

Αυτή είναι η βασική διαφορά μεταξύ των δραστηριοτήτων που εκτελούνται από έναν επαγγελματία ελέγχου παρασίτων και έναν εξολοθρευτή. Και ανεξάρτητα από το πρόβλημα των παρασίτων που αντιμετωπίζετε, η Modern έχει μια υπηρεσία που σας βοηθά να το επιλύσετε!

Το Modern Pest προσφέρει πρόληψη παρασίτων τόσο για το σπίτι όσο και για την αυλή σας:

  • Homecare Green προστατεύει από περισσότερα από 55 κοινά οικιακά παράσιτα, συμπεριλαμβανομένων ποντικών, μυρμηγκιών, αράχνων και εντόμων που τσιμπούν.
  • Βιολογική φροντίδα στο σπίτι Το πρόγραμμα είναι μια φιλική προς το περιβάλλον, φυσική λύση καταπολέμησης παρασίτων, σχεδιασμένη να απαλλάσσει το σπίτι σας από τα ανεπιθύμητα παράσιτα και τις ασθένειες που μεταφέρουν.
  • Φροντίδα στο σπίτι για κουνούπια, ψύλλους και κρότωνες παρέχει ουσιαστική μείωση και στα τρία από αυτά τα ενοχλητικά παράσιτα που διαδίδουν ασθένειες.
  • Έλεγχος τερμιτών στο σπίτι Το πρόγραμμα σταματά τη δραστηριότητα των τερμιτών και προστατεύει το σπίτι σας 24/7 από επίμονες απειλές και προβλήματα τερμιτών.
  • Homecare Έλεγχος κοριών προσδιορίζει εάν υπάρχουν κοριοί στο σπίτι σας και τους στοχεύει εκεί που ζουν και αναπαράγονται.
  • Συνολική Υπηρεσία Εξαίρεσης Κατοικίας μειώνει τη χρήση φυτοφαρμάκων εντοπίζοντας τη βασική αιτία του προβλήματος και παρέχοντας μια λύση για την προστασία των σπιτιών από ανεπιθύμητα παράσιτα, αντί να αντιμετωπίζει απλώς τα συμπτώματα.
  • Υπηρεσίες Ελέγχου Άγριας Ζωής εστίαση στην ανθρώπινη διαχείριση των ενοχλητικών άγριων ζώων. Εάν δεν αντιμετωπιστούν σωστά, τα ζητήματα της άγριας ζωής μπορεί να κλιμακωθούν γρήγορα και να γίνουν πολύ δύσκολα και δαπανηρά στη διαχείριση.

Διαφορές στην προπόνηση

Οι επαγγελματίες ελέγχου παρασίτων συχνά υποβάλλονται σε πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση από τους εξολοθρευτές και συνήθως αποτελούν μέρος μιας ομάδας ειδικών που διαμορφώνουν μακροπρόθεσμες λύσεις στο πρόβλημα των παρασίτων σας κατά περίπτωση. Κατέχουν επίσης καλή κατανόηση του πώς συμπεριφέρεται ένα συγκεκριμένο παράσιτο ή ποιες μπορεί να είναι οι συνήθειές του, ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν τη σωστή λύση για το πρόβλημα.

Συνήθως εντοπίζουν το είδος του παρασίτου πριν διερευνήσουν τις συνθήκες του νοικοκυριού που μπορεί να οδήγησαν στην εμφάνιση της μόλυνσης από την αρχή. Στη συνέχεια δημιουργούν και εκτελούν σχέδια για την απομάκρυνση των παρασίτων και για να κρατήσουν το σπίτι σας απαλλαγμένο από τυχόν μελλοντικές προσβολές της ίδιας φύσης.

Το Modern Pest’s Homecare Green σας καλύπτει!

Καλέστε σήμερα και θα συνεχίσουμε να επιστρέφουμε μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημά σας.

Συνεκτίμηση για το Περιβάλλον

Μια άλλη σημαντική διάκριση μεταξύ των δύο είναι ότι οι επαγγελματίες ελέγχου παρασίτων εστιάζουν γενικά στο να έχουν περιβαλλοντική συνείδηση ​​όταν επιλέγουν τα υλικά που χρησιμοποιούν για θεραπεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένας επαγγελματίας ελέγχου παρασίτων μπορεί να απαλλαγεί από το πρόβλημα χωρίς τη χρήση υλικών. Η ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων (IPM) είναι συχνά ένα μεγάλο μέρος της λύσης ενός επαγγελματία σε ένα πρόβλημα παρασίτων.

Πιστεύεται επίσης ότι ορισμένα από τα παράσιτα που συνήθως προσβάλλουν τα νοικοκυριά μας παίζουν σημαντικό ρόλο στη συντήρηση του περιβάλλοντος περιβάλλοντος.

Η απομάκρυνση τέτοιων πλασμάτων από τις εγκαταστάσεις σας πρέπει να γίνεται με προσοχή, ώστε να μην διαταραχθεί η λεπτή φυσική ισορροπία που διατηρεί το περιβάλλον ακμαίο οικοσύστημα.

Αντίθετα, οι εξολοθρευτές χρησιμοποιούν συχνά σκληρές χημικές ουσίες για να σκοτώσουν τα παράσιτα χωρίς να δίνουν μεγάλη προσοχή στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της χρήσης τέτοιων μεθόδων. Τέτοιες ουσίες θα μπορούσαν να βλάψουν άλλα πλάσματα γύρω από τις εγκαταστάσεις, όπως μέλισσες ή ελάφια που γενικά δεν θεωρούνται ενοχλητικά.

Η σύγχρονη λύση

Οι επαγγελματίες ελέγχου παρασίτων προσφέρουν υπηρεσίες που είναι πολύ πιο εκτενείς από αυτές που προσφέρουν οι εξολοθρευτές και η Modern Pest είναι εδώ για να λύσει τα προβλήματα με τα παράσιτα! Εάν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε μια προσφορά, μη διστάσετε να μας καλέσετε σήμερα στο 888-976-8853 ή επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας για περισσότερες πληροφορίες.

Schreibe einen Kommentar