Πώς να διατηρήσετε το σπίτι σας χωρίς παράσιτα όλο το χειμώνα

0
Πώς να διατηρήσετε το σπίτι σας χωρίς παράσιτα όλο το χειμώνα

Οι χειμερινές διακοπές είναι κυρίως πίσω μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα παράσιτα δεν θα συνεχίσουν να προσπαθούν να έχουν συγκεντρώσεις στο σπίτι σας. Κανείς δεν θέλει προσβολή. Υπάρχουν τρόποι που μπορείτε να κρατήσετε τα ποντίκια και τα ζωύφια έξω από το σπίτι σας. Ας εξερευνήσουμε τι πρέπει να κάνετε για ένα σπίτι χωρίς παράσιτα κατά την εποχή των παγετώνων. Και αν αυτό δεν λειτουργήσει, Σύγχρονο παράσιτο μπορώ να βοηθήσω!

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες δοκιμασμένες συμβουλές για να κρατήσετε τα παράσιτα έξω από το σπίτι σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα:

Κρατήστε το σπίτι καθαρό

Το πρώτο βήμα είναι να αφαιρέσετε όλα τα πράγματα από το σπίτι σας που μπορούν να προσκαλέσουν παράσιτα. Στα τρωκτικά και στις κατσαρίδες αρέσουν οι ακατάστατες περιοχές που τους παρέχουν πολλά ασφαλή σημεία κρυψώνας. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να κινούνται εύκολα. Βρίσκουν επίσης ζεστασιά στην αταξία και σκοτάδι στα υπόγεια και τις σοφίτες. Γι‘ αυτό πρέπει να διατηρείτε το σπίτι σας καθαρό και να κρατάτε την ακαταστασία από το υπόγειο και το πάτωμα της σοφίτας.

Σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα, σφουγγαρίστε και καθαρίστε σχολαστικά κάθε εκατοστό του χώρου σας. Αφαιρέστε όλους τους ιστούς αράχνης από κρυφά και μακριά σημεία. Επιπλέον, προσπαθήστε να μην γεμίζετε το σπίτι σας με περιττά πράγματα και πετάτε τα σκουπίδια τακτικά. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να πετάξετε παλιά, φθαρμένα κουτιά αποθήκευσης από χαρτόνι ή οτιδήποτε έχει καταστραφεί στην αποθήκευση, στο οποίο τα παράσιτα θα μπορούσαν εύκολα να τρυπώσουν και να κρύψουν.

Αφαιρέστε όλα τα προσβάσιμα τρόφιμα

Παράσιτα όπως ποντίκια, κατσαρίδες και αρουραίοι, πιθανότατα θα εισβάλουν στο σπίτι σας για να ψάξουν για κάτι να φάνε κατά τους χειμερινούς μήνες. Εάν τακτοποιήσετε το σπίτι σας και καθαρίσετε όλα τα χυμένα τρόφιμα και τα ψίχουλα αμέσως, θα αφαιρέσετε την πηγή τροφής τους. Φροντίστε να αποθηκεύετε ξηρά τρόφιμα, όπως ξηρούς καρπούς, φασόλια, ψωμί, μπισκότα και τροφές για κατοικίδια, σε σφραγισμένα δοχεία για να κρατήσετε μακριά τα τρωκτικά και τις κατσαρίδες.

Μην αντιμετωπίζετε τον έλεγχο παρασίτων μόνοι σας, καλέστε το Modern στο 888-976-8853 ή κάντε κλικ εδώ σήμερα!

Αποθηκεύστε τα καυσόξυλα μακριά από το σπίτι σας

Τα παράσιτα αγαπούν να φτιάχνουν τα σπίτια τους σε σωρούς ξύλου. Το υγρό ξύλο είναι μια ιδιαίτερα καλή πηγή τροφής για παράσιτα όπως οι τερμίτες. Γι‘ αυτό δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να βάζετε καυσόξυλα στο εξωτερικό του σπιτιού σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Είναι μια σίγουρη πρόσκληση για τερμίτες και άλλα παράσιτα να μπουν στο σπίτι σας. Κρατήστε τα καυσόξυλα σας στοιβαγμένα μακριά από το σπίτι σας, ίσως σε ένα υπόστεγο, και φροντίστε να τα επιθεωρήσετε σχολαστικά πριν τα φέρετε στο σπίτι σας για να αποφύγετε τα παράσιτα.

Σφραγίστε όλα τα σημεία εισόδου

Εάν θέλετε να διατηρήσετε ένα σπίτι χωρίς παράσιτα το χειμώνα, θα χρειαστεί να σφραγίσετε όλα τα σημεία εισόδου για τρωκτικά, κατσαρίδες και άλλα έντομα. Το πρώτο βήμα είναι να ελέγξετε για τυχόν ρωγμές, τρύπες ή κατάγματα στα θεμέλια του σπιτιού σας. Πρέπει επίσης να επιθεωρήσετε τη στέγη σας, να επισκευάσετε τις κατεστραμμένες περιοχές και να αντικαταστήσετε τα έρπητα ζωστήρα που λείπουν για να κρατήσετε έξω τους αρουραίους, τους σκίουρους και τα ποντίκια.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το εξωτερικό του σπιτιού σας και προσέξτε για ανοίγματα γύρω από παράθυρα και πόρτες. Μπορεί να βρείτε σάπια περβάζια, ρωγμές στην επένδυση, κακώς καλαφατισμένα κουφώματα ή απογύμνωση από τις καιρικές συνθήκες σε κατεστραμμένη κατάσταση. Σφραγίστε τυχόν ορατά κενά και ρωγμές για να κρατήσετε τις κατσαρίδες και τα έντομα μακριά από το σπίτι σας. Η σφράγιση τέτοιων ρωγμών θα σας βοηθήσει επίσης να εξαλείψετε τα σημεία εισόδου για κρύο αέρα, διατηρώντας χαμηλούς λογαριασμούς ενέργειας.

Παρακολουθήστε τους αεραγωγούς και τις καμινάδες σας και καλύψτε τα με σίτες για να επιτρέψετε στον αέρα να βγαίνει από το σπίτι σας, αλλά να αποτρέψετε τα παράσιτα να βρουν το δρόμο τους στην ιδιοκτησία σας. Ένα ποντίκι μπορεί εύκολα να πιέσει μέσα από ένα χώρο στο μέγεθος ενός μολυβιού, επομένως σφραγίστε όλες τις εμφανείς ρωγμές για να κρατήσετε τα πλάσματα έξω από το σπίτι σας. Βεβαιωθείτε ότι η οθόνη της βεράντας σας δεν είναι επίσης κατεστραμμένη.

Διατηρήστε την υγρασία στον κόλπο

Δεδομένου ότι χιονίζει και βρέχει κατά τους χειμερινούς μήνες στη Νέα Αγγλία, βεβαιωθείτε ότι οι επιφάνειες στο σπίτι σας είναι απαλλαγμένες από την υγρασία που προσελκύει τα παράσιτα. Εάν το υπόγειο, η σοφίτα, το γκαράζ, η τουαλέτα ή η κουζίνα σας είναι υγρά, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε παράσιτα, ειδικά τερμίτες. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την ανάπτυξη μούχλας.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να τοποθετήσετε έναν αφυγραντήρα σε συγκεκριμένους χώρους του σπιτιού σας εάν η υγρασία είναι σημαντικό ζήτημα. Προσέχετε για διαρροές στέγης και σωλήνων και διορθώστε τις αμέσως για να αποφύγετε τη συσσώρευση υγρασίας και την επακόλουθη μόλυνση από παράσιτα. Πρέπει επίσης να διατηρείτε καλά αεριζόμενους όλους τους χώρους που είναι επιρρεπείς στην υγρασία, όπως το υπόγειο, ο χώρος ανίχνευσης και η σοφίτα.

Ψάξτε για παράσιτα πριν φέρετε οτιδήποτε μέσα στο σπίτι σας

Έχετε εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο, όπως υπόστεγο ή γκαράζ; Εάν το κάνετε, είναι σημαντικό να το διατηρείτε καθαρό και να ελέγχετε όσο το δυνατόν καλύτερα τα αντικείμενα που σκοπεύετε να φέρετε στο σπίτι σας προτού τα πάρετε μέσα. Αυτό περιλαμβάνει την επιθεώρηση παλαιών αντικειμένων αποθήκευσης, διακοσμητικών διακοπών, κονσερβοποιημένων προϊόντων κ.λπ. Επιθεωρήστε όλα τα δοχεία και τις συσκευασίες και ανακινήστε τα για να βεβαιωθείτε ότι δεν φέρουν παράσιτα.

Κόψτε τα εξωτερικά φυτά και διατηρήστε τις υδρορροές καθαρές

Εάν το εξωτερικό του σπιτιού σας είναι ακατάστατο και ακάθαρτο, θα προσελκύσει παράσιτα στο σπίτι σας, αυξάνοντας τον κίνδυνο μόλυνσης από παράσιτα μέσα στο σπίτι σας. Τα παράσιτα αγαπούν να κρύβονται σε απεριποίητους θάμνους, δέντρα, φυτά και πεσμένα φύλλα. Είναι σημαντικό να κρατάτε όλα τα δέντρα, τα φυτά και τους θάμνους λίγα μέτρα μακριά από τα θεμέλια του σπιτιού σας και να μην τα αφήνετε να αγγίζουν το σπίτι σας.

Κρατήστε τα μεγαλύτερα δέντρα μακριά από τη στέγη σας για να διασφαλίσετε ότι τα παράσιτα δεν σκαρφαλώνουν στη στέγη σας και στο σπίτι σας. Φροντίστε να αφαιρέσετε όλα τα υπολείμματα και τα πεσμένα φύλλα από τα στόμια εκροής και τις υδρορροές για να αποφύγετε το στάσιμο νερό, το οποίο είναι έδαφος αναπαραγωγής για κουνούπια. Εξαλείψτε όλα τα υπολείμματα της αυλής, όπως σωρούς ξύλου, κλαδιά και φύλλα, ώστε τα παράσιτα να μην μπορούν να κρυφτούν κάτω από αυτό.

Η σύγχρονη λύση

Αυτές είναι εξαιρετικές συμβουλές για να αποτρέψετε τα παράσιτα από το να μολύνουν το σπίτι σας. Αλλά αν θέλετε πραγματικά να διασφαλίσετε ότι τα παράσιτα δεν είναι πρόβλημα, καλέστε το Modern σήμερα στο 888-976-8853 ή κάντε κλικ εδώ για να λάβετε μια δωρεάν προσφορά για Modern’s Homecare Green πρόγραμμα. Αυτή η τριετής υπηρεσία προστατεύει από περισσότερα από 55 κοινά οικιακά παράσιτα, όπως ποντίκια, αρουραίοι, αράχνες, κατσαρίδες και μυρμήγκια. Το Modern Pest παρέχει τον έλεγχο των παρασίτων που μόνο ένας επαγγελματίας μπορεί να προσφέρει.

Schreibe einen Kommentar