Πώς να εφαρμόσετε το Sluggo σαν επαγγελματίας

0

Οι γυμνοσάλιαγκες και τα σαλιγκάρια μπορεί να είναι πολύτιμα για τον καθαρισμό των απορριμμάτων, των νεκρών και των σάπιων υπολειμμάτων κήπου. Καθώς καταναλώνουν τα απόβλητα, παρέχουν το λίπασμα πλούσιο σε άζωτο που βοηθά τα φυτά σας να αναπτυχθούν. Ένας μικρός πληθυσμός γυμνοσάλιαγκων μπορεί να βοηθήσει να ευδοκιμήσει ο κήπος σας.

Ωστόσο, εάν ο πληθυσμός τους αυξάνεται ανεξέλεγκτα, αποτελούν σοβαρή απειλή. Για να σας βοηθήσουμε να εξαλείψετε αυτό το πρόβλημα, θα σας δείξουμε πώς να εφαρμόσετε το Sluggo πιο αποτελεσματικά.

Εάν αντιμετωπίζετε προσβολή από γυμνοσάλιαγκες, ξέρετε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να κρατήσετε τον κήπο σας ασφαλή από αυτά τα ενοχλητικά μικρά πλάσματα. Οι γυμνοσάλιαγκες μπορούν να κόψουν τα υγιεινά, όμορφα φρούτα και λαχανικά σας και να φάνε τα φύλλα και τους μίσχους, αφήνοντας τρύπες μέσα.

Μπορούν να βλάψουν δραστικά τον κήπο σας εάν δεν ελέγχονται. Η καλύτερη λύση για να απαλλαγείτε από αυτά είναι η χρήση ενός φυτοφαρμάκου γυμνοσάλιαγκας. Θα σας μάθουμε πώς να κάνετε αίτηση Sluggo στον κήπο σας για να κρατάτε μακριά τους γυμνοσάλιαγκες.

Monterey LG6500 Sluggo Wildlife and Pet Safe Slug Killer, 2,5-£, 2,5 lb

 • ΕΛΕΓΧΟΣ SLUG AND SNAIL – Το Sluggo είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα ελέγχου σαλιγκαριών και σαλιγκαριών. Έχει σχεδιαστεί για να δολώνει και να δηλητηριάζει αυτά τα παράσιτα.
 • ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΓΙΚΩΝ – Ως δόλωμα δύο σε ένα και δολοφόνο, το Sluggo είναι μια εναλλακτική στα παραδοσιακά δολώματα γυμνοσάλιαγκων και σαλιγκαριών.
 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ – Το Sluggo περιέχει φωσφορικό σίδηρο που υπάρχει στη φύση του εδάφους, επομένως είναι ασφαλές γύρω από την άγρια ​​ζωή και τα κατοικίδια ζώα.
 • ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΟΣΚΙΔΩΝ – Αυτό το απωθητικό διατίθεται σε μια εύκολη στη χρήση κοκκώδη φόρμουλα που το καθιστά ένα βολικό προϊόν για την κηπουρική.
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΡΟΧΗ – Μετά την εφαρμογή, η βροχή ή το πασπάλισμα δεν θα αλλάξει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος σε γυμνοσάλιαγκες, ζωύφια ή σαλιγκάρια.

Πώς μπορείτε να πείτε ότι έχετε προσβολή από γυμνοσάλιαγκες;

Η προσβολή από γυμνοσάλιαγκες και σαλιγκάρια είναι ένα αρκετά κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κηπουροί σε όλο τον κόσμο. Οι γυμνοσάλιαγκες και τα σαλιγκάρια δεν είναι έντομα, αλλά ανήκουν στην οικογένεια των μαλακίων. Είναι αρκετά συνηθισμένο να συγχέουμε αυτά τα δύο πλάσματα. Η κύρια διαφορά μεταξύ τους είναι ότι τα σαλιγκάρια έχουν ένα κέλυφος στο σώμα τους, ενώ οι γυμνοσάλιαγκες δεν έχουν.

Ψάξτε για τα ακόλουθα σημάδια για να επιβεβαιώσετε μια προσβολή από γυμνοσάλιαγκες στον κήπο σας.

 • Εξετάστε τα φύλλα και τους καρπούς σας. Η ζημιά του γυμνοσάλιαγκου εμφανίζεται συνήθως με τη μορφή ακανόνιστες οπές στα υγιή φύλλα σας. Συνήθως δεν πάνε για τους μίσχους και κόβουν τα φύλλα.
 • Είναι πιο δύσκολο να πούμε εάν έχετε προσβολή από γυμνοσάλιαγκες επειδή συνήθως βγαίνουν τη νύχτα κατά τη διάρκεια του σκοταδιού. Οι γυμνοσάλιαγκες κρύβονται σε σκοτεινά και υγρά μέρη και βγαίνουν τη νύχτα.
 • Οι γυμνοσάλιαγκες και τα σαλιγκάρια αφήνουν πίσω τους ένα γλοιώδες ίχνος βλέννας που ονομάζεται βλεννίνη. Αναζητήστε, λοιπόν, τυχόν λαμπερά ασημένια μονοπάτια ή εναποθέσεις βλεννίνης στα τρωγμένα φύλλα σας. Εντοπίστε τα μονοπάτια όταν ποτίζετε ή νωρίς το πρωί στον αστραφτερό ήλιο.
 • Αγαπούν την υγρασία και εμφανίζονται σε μεγάλους αριθμούς μετά από δυνατή βροχή. Έτσι, αν παρατηρήσετε αύξηση στην καταστροφή του κήπου σας μετά από βροχή ή το πρωί, έχουμε άσχημα νέα για εσάς! Ο κήπος σας μπορεί να έχει προσβολή από σαλιγκάρια.
 • Οι γυμνοσάλιαγκες θα παρουσιάσουν αύξηση στη δραστηριότητά τους στις αρχές της άνοιξης.
 • Τα νέα βλαστάρια και τα σπορόφυτα θα έχουν φάει εντελώς φύλλα με μόνο τους μίσχους να έχουν μείνει πίσω.
 • Οι γυμνοσάλιαγκες και τα σαλιγκάρια προτιμούν να γεννούν τα αυγά τους σε κρύα, υγρά και σκοτεινά μέρη ή σε κομπόστ.
 • Για να επιβεβαιώσετε την παρουσία γυμνοσάλιαγκων και τον πληθυσμό τους στον κήπο σας, σκάψτε μια μικρή τρύπα πλάτους περίπου 4 ιντσών και βάθους 6 ιντσών. Καλύψτε αυτή την τρύπα με μια σανίδα και ελέγξτε μετά από λίγες μέρες για σαλιγκάρια και γυμνοσάλιαγκες. Αν δείτε αυτά τα ενοχλητικά πλάσματα σε μεγάλες ποσότητες στην τρύπα, σίγουρα έχουν καταλάβει τον κήπο σας!

Τι είναι το Sluggo;

Εάν όλα τα σημάδια της ύπαρξης προσβολής από γυμνοσάλιαγκες ελέγχουν, μην ανησυχείτε. έχουμε ακριβώς τη σωστή λύση για εσάς. Το Sluggo είναι ένα οργανικό φυτοφάρμακο που χρησιμοποιείται για να απαλλαγούμε από γυμνοσάλιαγκες και σαλιγκάρια. Το δραστικό συστατικό του Sluggo είναι η μεταλλδεΰδη που ονομάζεται φωσφορικός σίδηρος. Ο φωσφορικός σίδηρος δρα βλάπτοντας τους ιστούς του πεπτικού συστήματος ενός γυμνοσάλιαγκου.

Αναγκάζει τους γυμνοσάλιαγκες να σταματήσουν να τρώνε εντελώς και τους κάνει να αφυδατωθούν. Ως αποτέλεσμα, η κινητικότητά τους χάνεται αφού δεν μπορούν να παράγουν βλεννίνη. Ακολουθήστε τον απλό μας οδηγό εάν δεν ξέρετε πώς να εφαρμόσετε το Sluggo.

Monterey LG6570 Sluggo Plus Wildlife and Pet Safe Slug Killer Πώς να εφαρμόσετε το Sluggo
Monterey LG6570 Sluggo Plus Wildlife and Pet Safe Slug Killer – μέσω Amazon.com

Πώς να εφαρμόσετε το Sluggo αποτελεσματικά

Ακολουθήστε αυτές τις απλές συμβουλές για να μάθετε πώς να εφαρμόζετε το Sluggo για να έχετε τα πιο αποτελεσματικά αποτελέσματα.

 1. Το πρώτο βήμα είναι να διασκορπιστούν και να απλωθούν ομοιόμορφα γύρω από τους κόκκους του Sluggo. Φοράτε γάντια και γυαλιά πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ηλεκτρικό ή χειροκίνητο διασκορπιστή για να διασφαλίσετε ότι καλύπτετε το μέγιστο έδαφος αποτελεσματικά χωρίς να αφήνετε εξαρτήματα.
 2. Εφαρμόστε το δόλωμα γυμνοσάλιαγκας σε ποσότητα περίπου 0,5 έως 1 λίβρα ανά 1000 τετραγωνικά πόδια. Για να καλύψετε μικρότερο έδαφος, χρησιμοποιήστε περίπου 0,075 έως 0,15 ουγκιές ή 0,5 έως 1 κουταλάκι του γλυκού, ανά τετραγωνική υάρδα.
 3. Αποφύγετε να τοποθετείτε το δόλωμα γυμνοσάλιαγκας σε μεγάλους σωρούς σε ένα μέρος. Η διάδοσή του θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα και την αποτελεσματικότητά του.
 4. Για να κρατήσετε τους γυμνοσάλιαγκες και τα σαλιγκάρια μακριά από τα αγαπημένα σας φυτά, κυκλώστε τα με τους κόκκους Sluggo και σχηματίστε ένα προστατευτικό φράγμα. Θα εξασφαλίσει ότι όποιος γυμνοσάλιαγκας εισέλθει σε αυτήν την περιοχή θα καταναλώσει το φυτοφάρμακο.
 5. Μην εφαρμόζετε το Sluggo σε στεγνό έδαφος. Εάν το έδαφος είναι στεγνό, βρέξτε το για να είναι έτοιμο για εφαρμογή. Το Sluggo λειτουργεί πιο αποτελεσματικά σε ελαφρώς υγρό έδαφος, αλλά αποφεύγει το υπερβολικό πότισμα ή το στάσιμο νερό.
 6. Εάν χρησιμοποιείτε κύπελλα, κουτάλια ή σκεύη για να μετρήσετε το φυτοφάρμακο, κρατήστε τα χωριστά. Μην τα χρησιμοποιήσετε ξανά για φαγητό μετά τη χρήση τους για φυτοφάρμακα.
 7. Κατά την εφαρμογή του Sluggo, περιποιηθείτε σωστά τις παρυφές και τις περιμέτρους των αυλών, των κήπων και των φυτών σας. Οι γυμνοσάλιαγκες κατοικούν σε σκοτεινές και υγρές περιοχές και ταξιδεύουν πίσω στα φυτά αφού τελειώσει η ημέρα.
 8. Θα χρειαστούν από 1 έως 3 ημέρες για να πεθάνουν οι γυμνοσάλιαγκες.
 9. Η αγαπημένη κρυψώνα για γυμνοσάλιαγκες και σαλιγκάρια είναι οι περιοχές γύρω από τα λαχανικά όπως οι ντομάτες, τα φασόλια, το λάχανο, το σκουός, το σέλινο και το μαρούλι. Άλλα προτιμώμενα μέρη περιλαμβάνουν μπαλώματα κισσού, ροκανίδια ή κορμούς σάπιου ξύλου, παρτέρια, βράχους, φράκτες και γκαζόν. Καλύπτουν τέτοιες περιοχές κατά τη διάρκεια της ημέρας και βγαίνουν τη νύχτα για να μασουλήσουν τα φυτά σας.
 10. Αποφύγετε την εφαρμογή του Sluggo περισσότερες από τρεις φορές μέσα σε 30 ημέρες.
 11. Εφαρμόστε το Sluggo μετά το πότισμα ή τη δυνατή βροχή γιατί ξεπλένει το φυτοφάρμακο.
 12. Εάν αντιμετωπίζετε σοβαρή προσβολή, μπορείτε να αυξήσετε την ποσότητα και τη συχνότητα εφαρμογής.
 13. Αποφύγετε την εφαρμογή του Sluggo εντός των τριών πρώτων ημερών από τη συγκομιδή.
 14. Για μικρά φυτά και σπορόφυτα, απλώστε το δόλωμα γύρω από το στέλεχος. Ομοίως, απλώστε το δόλωμα γύρω από τους κορμούς των δέντρων, τις γλάστρες και τα φυτά που επηρεάζονται από γυμνοσάλιαγκες. Επίσης, απλώστε το γύρω-γύρω και πασπαλίστε το ομοιόμορφα στην αυλή σας.

Οφέλη του Sluggo

Το Sluggo είναι ένα δημοφιλές φυτοφάρμακο για την απαλλαγή από γυμνοσάλιαγκες λόγω των ακόλουθων πλεονεκτημάτων του:

 • Ευκολότερη εφαρμογή και αποθήκευση
 • Εντελώς βιολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον
 • Μη τοξικό και ασφαλές για τα φυτά
 • Ασφαλές για χρήση γύρω από παιδιά και κατοικίδια
 • Εύκολη στη χρήση κοκκώδης φόρμουλα
 • Το δραστικό συστατικό είναι ο φωσφορικός σίδηρος που υπάρχει φυσικά στο έδαφος και είναι επίσης καλός για τα φυτά.
 • Παραμένει αποτελεσματικό και δεν ξεπλένεται ακόμα και μετά από βροχή και πασπάλισμα
 • Μια μικρή ποσότητα μπορεί να καλύψει ένα μεγάλο έδαφος
 • Σκοτώνει γυμνοσάλιαγκες και σαλιγκάρια και απαλλάσσει από άλλα παράσιτα όπως Earwigs, Cutworms, Sowbugs και Pillbugs.


συμπέρασμα

Ενώ είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας και έχετε έναν καλό ύπνο, μερικά ενοχλητικά πλάσματα βγαίνουν έξω και τρώνε τον υπέροχο κήπο σας. Το να βρείτε ένα μικρό σαλιγκάρι ή γυμνοσάλιαγκα να σέρνεται και να αφήνει πίσω του ένα γλοιώδες ίχνος μπορεί να φαίνεται συναρπαστικό, αλλά μην σας ξεγελάσουν.

Οι γυμνοσάλιαγκες είναι ένα από τα πιο κοινά παράσιτα που μπορούν να καταστρέψουν τον κήπο σας και τα λαχανικά που καλλιεργήσατε με τόση σκληρή δουλειά. Σας έχουμε διδάξει μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές για το πώς να εφαρμόσετε το Sluggo, ώστε να μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά τα ενοχλητικά πλάσματα. Μας αρέσει να ακούμε τα σχόλιά σας!

Schreibe einen Kommentar