Σημαντικές αλλαγές στις εκπτώσεις σπόρων 2021

1
Σημαντικές αλλαγές στις εκπτώσεις σπόρων 2021

Εδώ στο αγρόκτημα, η ομάδα και εγώ επιστρέψαμε μετά από ένα ξεκούραστο διάλειμμα διακοπών και είμαστε απασχολημένοι να ετοιμάσουμε τα πάντα για το μεγάλο μας λανσάρισμα σπόρων στις 5 Ιανουαρίου. Οι κυρίες εργάστηκαν σκληρά για να συσκευάσουν σπόρους, να κάνουν απογραφή, να γεμίσουν τις σχάρες σπόρων μας, και να ετοιμάσουμε όλες τις ταχυδρομικές μας προμήθειες. Ξοδέψαμε επίσης πολύ χρόνο για να χαρτογραφήσουμε πώς ακριβώς θα εκπληρώσουμε τις πολλές χιλιάδες παραγγελίες που θα λάβουμε τον Ιανουάριο, παρέχοντας παράλληλα το ασφαλέστερο δυνατό περιβάλλον εργασίας για την οικογένεια και την ομάδα μας.

Τα προηγούμενα χρόνια καλωσορίσαμε μια μεγάλη, προσωρινή «ομάδα εκκίνησης» για να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τις παραγγελίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις πιο πολυσύχναστες στιγμές μας. Αλλά φέτος αυτό δεν είναι μια επιλογή, και η μικρή αλλά δυνατή ομάδα μας θα πρέπει να διαχειριστεί μόνη της αυτό το απίστευτο κατόρθωμα.

Ήθελα λοιπόν να μοιραστώ μερικές σημαντικές ενημερώσεις, ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε καθώς μπαίνουμε στην πιο πολυσύχναστη εποχή του χρόνου.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, ΔΕΝ θα αποδεσμεύσουμε όλο το απόθεμά μας ταυτόχρονα. Αυτό θα δώσει στην ομάδα μας αρκετό χρόνο για να συμβαδίσει με τον όγκο των παραγγελιών και επίσης ελπίζουμε να βοηθήσει όλους να αποκτήσουν τις ποικιλίες σπόρων που θέλουν. Σημείωση: Εάν μια ποικιλία έχει ετικέτα „Σύντομα“, θα την επαναφέρουμε και ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε πότε θα είναι ξανά σε απόθεμα είναι να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία „Email όταν είναι διαθέσιμο“ πάνω από την περιγραφή του προϊόντος.

Η επεξεργασία των παραγγελιών θα διαρκέσει περισσότερο. Με ένα μικρότερο πλήρωμα και τα εκτεταμένα μέτρα ασφαλείας που έχουμε λάβει, οι παραγγελίες θα χρειαστούν αναπόφευκτα περισσότερο χρόνο για να διεκπεραιωθούν. Έτσι, εάν χρειάζεστε τους σπόρους σας γρήγορα, μπορεί να θέλετε να παραγγείλετε από άλλη πηγή.

Αναμένετε καθυστερήσεις αποστολής. Εκτός από τους μεγαλύτερους χρόνους διεκπεραίωσης παραγγελιών, η Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ αντιμετωπίζει αυξημένες καθυστερήσεις αποστολής — δύο έως τρεις φορές μεγαλύτερες από το κανονικό.

Νέοι διεθνείς περιορισμοί. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να στείλουμε σπόρους μόνο στον Καναδά, την Αυστραλία (όριο 50 πακέτων) και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δυστυχώς, λόγω των περιορισμών στις εξαγωγές που είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μας, δεν μπορούμε να στείλουμε σπόρους σε άλλες χώρες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον νέο μας πόρο, Οι αγαπημένες ειδικές πηγές σπόρων του Floretγια μια λίστα εταιρειών τόσο εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στο εξωτερικό.

Αντιλαμβάνομαι ότι αυτές οι αλλαγές και οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι άβολες και εκτιμώ πολύ την υπομονή και την κατανόησή σας καθώς διανύουμε αυτήν την ασυνήθιστη στιγμή.

Schreibe einen Kommentar