Σπίτι Έξω | Σχεδιασμός Τοπίου Νότιας Καλιφόρνιας

1
Σπίτι Έξω |  Σχεδιασμός Τοπίου Νότιας Καλιφόρνιας

Σημείωση: Δείτε τις διασκεδαστικές σελίδες της γκαλερί διαδραστικών έργων μας! Μπορεί να θέλετε να ανοίξετε τη σελίδα συλλογής για αυτό το έργο σε άλλη καρτέλα, ώστε να μπορείτε να μετακινηθείτε μεταξύ αυτής της περιγραφής και του σχεδίου.

Αυτή η ιδιοκτήτρια σπιτιού ήταν έτοιμη να κάνει κάποιες βελτιώσεις στο σπίτι της στη Νότια Καλιφόρνια που αγόρασε πρόσφατα. Με την παραλία ακριβώς στη γωνία από το σπίτι, το πρώτο έργο της ιδιοκτήτριας του σπιτιού ήταν να ανακαινίσει το γκαράζ της σε μια ενοικίαση διακοπών τύπου „Tiny House“. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της ανακαίνισης σπιτιού, επικοινώνησε με το Home Outside για να λάβει βοήθεια από ειδικούς για το σχεδιασμό τοπίου για τη μοναδική ιδιοκτησία της. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού ήθελε ένα καθαρό, οργανωμένο σχέδιο που θα περιλαμβάνει καθορισμένους χώρους για ψήσιμο στη σχάρα και φαγητό σε εξωτερικούς χώρους, παιχνίδια με γκαζόν, συγκέντρωση γύρω από μια φωτιά και χώρο για τα σκυλιά της. Η σχεδιαστική πρόκληση για το Home Outside ήταν να διασφαλίσει ότι τα κτίρια αισθάνονται ιδιωτικά και χωριστά το ένα από το άλλο, αλλά ότι οι εξωτερικοί χώροι για όλα τα κτίρια ενσωματώνονται σε ένα συνεκτικό τοπίο.

Η πελάτισσα αγόρασε την υπηρεσία Full Property Plan του Home Outside και μας ζήτησε να σχεδιάσουμε δύο επιλογές για να εξετάσει. Η Samantha, η σχεδιάστρια της, δημιούργησε δύο σχεδιαστικές ιδέες που και οι δύο χρησιμοποιούσαν τον χώρο μεταξύ του σπιτιού και του βοηθητικού κτιρίου ως αυλή με τζάκι. Το ένα σχέδιο περιείχε ένα μεγάλο κατάστρωμα σε όλο το μήκος της πρόσοψης του σπιτιού, ενώ το άλλο είχε ένα μικρότερο κατάστρωμα και ένα γκαζόν μπροστά. Αφού εξέτασε τα πρόχειρα σχέδια σε μια κλήση κοινής χρήσης οθόνης, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού αποφάσισε ότι της άρεσε το μακρύ κατάστρωμα και ήθελε και τα δύο τελικά σχέδια να είναι παραλλαγές αυτού του σχεδίου.

Μπορείτε να εξερευνήσετε το βασικό σχέδιο και τα προσχέδια και τα τελικά σχέδια στη Γκαλερί Έργων μας, μαζί με τις σημειώσεις και τον πίνακα εικόνων της Samantha. Η μόνη διαφορά μεταξύ των τελικών σχεδίων είναι η τοποθέτηση της σκάλας και του διαδρόμου προς την μπροστινή πόρτα, την οποία θα καθόριζε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού όταν ο ανάδοχός της ξεκίνησε την εγκατάσταση. Διαφορετικά, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει φράκτες προστασίας της ιδιωτικής ζωής, υπερυψωμένα κρεβάτια φύτευσης χαμηλής συντήρησης, ένα υπόστεγο για ποδήλατα και βοηθητικά προγράμματα και χώρους για διασκέδαση, χαλάρωση και απόλαυση του τέλειου κλίματος.

Schreibe einen Kommentar