Σπιτικό Ενισχυτικό Ενέργειας για Νεοσσούλες

3
Σπιτικό Ενισχυτικό Ενέργειας για Νεοσσούλες

«Γεια σου γλυκιά μου, οι νεοσσοί είναι καθ‘ οδόν!» Αυτός ήμουν εγώ, που ενημέρωσα τον σύζυγο πριν από περίπου μια δεκαετία ότι τα πρώτα μας κοτόπουλα ήταν καθ‘ οδόν. Από τότε, έχουμε μεγαλώσει πολλά κοτόπουλα στο σπίτι. Σε προηγούμενες αναρτήσεις σας έδειξα πώς να φτιάξετε αυτές τις 5 λιχουδιές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες για νεοσσούς καθώς και αυτή τη σπιτική βιολογική τροφή για μωρά νεοσσών. Αυτή η ανάρτηση έχει να κάνει με το πώς να το φτιάξετε σπιτικό ενισχυτικό ενέργειας για νεοσσούς.

ΕγώΕίναι πάντα φρόνιμο να ενημερώνεστε για όλα νέες συμβουλές για την ανατροφή νεοσσών. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε τις πιο πρόσφατες ενημερωμένες τεχνικές. Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η συνταγή απαιτεί μόνο τέσσερα φυσικά συστατικά. Αν και κάνει ένα λίτρο ενεργειακής ενίσχυσης, μπορείτε να διπλασιάσετε ή να τριπλασιάσετε τα υλικά όσο χρειάζεται. Η καλύτερη στιγμή για να δώσετε στους νεοσσούς αυτή τη φόρμουλα είναι αμέσως μετά την άφιξή τους, ωστόσο μπορεί να χορηγηθεί ακόμη και μερικές εβδομάδες αργότερα.

Σπιτικό Ενισχυτικό Ενέργειας για Νεοσσούλες

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε:

Για αυτή τη συνταγή, το φρέσκο ​​σκόρδο σας πρέπει να είναι είτε θρυμματισμένο είτε λιωμένο. Μόνο τότε μπορείτε να ανακατέψετε όλα τα άλλα συστατικά σε ένα μεγάλο μπολ με νερό. Θα καταλάβετε ότι είναι έτοιμο όταν το μέλι έχει διαλυθεί τελείως στο νερό. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ταΐστε το ενισχυτικό ενέργειας στα κοτοπουλάκια σας, είναι με τη χρήση του ποτιστή τους. Δοκιμάστε το, θα το λατρέψουν! 🙂

Μπορείς να πάρεις την πλήρη συνταγή και οδηγίες στο Reformstead blog, εδώ…

Σπιτική DIY Energy
Booster για μωρά κοτόπουλα

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Τι να ταΐσετε τα κοτόπουλα σας…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Cute Sleepy Baby Chick Πόσιμο Νερό #shorts…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Τροφή για νεοσσούς, Πώς να κάνετε ένα μωρό να φάει, τι να ταΐσετε…

———————- Διαφήμιση ———————-

Schreibe einen Kommentar