Συνταγή για σπιτικές λιχουδιές κατσίκας στο φούρνο

5
Συνταγή για σπιτικές λιχουδιές κατσίκας στο φούρνο

Χαρίστε στις κατσίκες σας μια λιχουδιά την ημέρα για πιο ευτυχισμένες κατσίκες. Σοβαρά εννοώ, σε ποιον δεν αρέσουν οι λιχουδιές; Σε προηγούμενες αναρτήσεις εξετάσαμε την παρασκευή σπιτικών λιχουδιών για σκύλους με φυστικοβούτυρο, σπιτικές λιχουδιές κοτόπουλου με αποξηραμένη ντομάτα και ακόμη και σπιτικές λιχουδιές για γάτες σολομού. Σήμερα είναι η σειρά των κατσικιών μας, θα το μοιραστώ συνταγή σπιτικών λιχουδιών κατσίκας στο φούρνο μαζί σας παιδιά.

Ειλικρινά, δεν έχω συναντήσει πολλά σπιτικές συνταγές κατσικίσιο κέρασμα στο παρελθόν, αλλά σίγουρα ψάχνω για περισσότερα. Θα χρειαστείτε 5 υλικά για αυτή τη συνταγή, τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα στην κουζίνα σας. Για το αλεύρι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σιτάρι ολικής αλέσεως, σίκαλη ή ότι άλλο έχετε στο χέρι. Επίσης το μέλι μπορεί να αντικαταστήσει τη μελάσα. Μου αρέσει που μπορείτε να φτιάξετε διαφορετικά μεγέθη κέρασμα, ανάλογα με το μέγεθος των κατσικιών σας. Αυτά πρέπει να ψηθούν και να είναι έτοιμα σε μόλις 20 λεπτά στο φούρνο σας.

Συνταγή για σπιτικές λιχουδιές κατσίκας στο φούρνο

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

….

Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε:

Κατά το ψήσιμο είναι πάντα συνετό να προθερμαίνετε τον φούρνο σας. Εν τω μεταξύ, όσο περιμένετε να ζεσταθεί ο φούρνος, μπορείτε να είστε απασχολημένοι ανακατεύοντας το κουρκούτι για τις λιχουδιές. Ξεκινάω πάντα με τα ξηρά υλικά και μετά χρησιμοποιώ το φυστικοβούτυρο καθώς και τη μελάσα για να τα συνδυάσω όλα μαζί. Ίσως χρειαστεί και λίγο νερό. Ο κόφτης μπισκότων δεν χρειάζεται πραγματικάαπλά χρησιμοποιώ τα χέρια μου για να φτιάξω σχήματα μπισκότων, τα τοποθετώ στο ταψί και μετά κατευθείαν στο φούρνο.

Μπορείτε να πάρετε το πλήρη συνταγή και οδηγίες στο Δώρα από κατσίκες blog, εδώ…

Easy Baked Goat Treats Reτύπος

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Η πιο εύκολη συνταγή και οι κατσίκες μου τις λατρεύουν!!!…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο ΕΥΚΟΛΑ κεράσματα για κατοικίδια για κατσίκες (ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ;)…

———————- Διαφήμιση ———————-

Schreibe einen Kommentar