Συνταγή DIY Dairy Goat Feed

2
Συνταγή DIY Dairy Goat Feed

Σήμερα είναι περίεργο να πιστεύει κανείς ότι το άρμεγμα των κατσικιών δεν ήταν ποτέ μια από τις καθημερινές δραστηριότητες στο σπίτι. Σίγουρα έχουμε κάνει πολύ δρόμο όσον αφορά την εκτροφή αιγών. Από το χτίσιμο του διώροφου κατσικίσιου diy κατσίκας, μέχρι την DIY γίδα για παιχνίδι κυψέλης, το diy παλετοφόρο άρμεγμα κατσίκας και ακόμη και το diy κατσικίσιο τάισμα. Δεδομένου ότι έχουμε πλέον κατασκευάσει τις περισσότερες από τις απαιτούμενες κατασκευές, στρέφουμε τώρα την εστίασή μας σε συμπληρωματικά πράγματα όπως αυτό σπιτική συνταγή για τροφή για κατσίκες.

Οφείλω να ομολογήσω όμως ότι δεν έχω κάνει εκτενή έρευνα σπιτικές τροφές για κατσίκες. Ίσως επειδή τα λίγα που έχω ανακαλύψει μέχρι τώρα, έχουν δουλέψει καλά και για τις κατσίκες μας και για εμάς. Χρειάζεστε ουσιαστικά μόνο τέσσερα συστατικά για να φτιάξετε αυτήν τη ζωοτροφή σήμερα, Μη διστάσετε να διπλασιάσετε ή να τριπλασιάσετε τις ποσότητες όπως απαιτείται. Συνήθως φτιάχνουμε αρκετά για να γεμίσουμε τον κουβά και αυτό τείνει να είναι αρκετό για μερικές μέρες. Κάθε λίγες βδομάδες περίπου, οι κατσίκες τρέφονται με την έκδοση «διαβροχής για τη νύχτα».

Σπιτική Συνταγή Γαλακτοκομικής Τροφής για Κατσίκες

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε:

Όπως αναφέρθηκε ήδη, η συνταγή είναι πολύ απλή που περιλαμβάνει την ανάμειξη όλων των συστατικών. Τα προαιρετικά συστατικά προστίθενται στον κάδο όταν φτιάχνετε τροφή που αφήνετε να μουλιάσει όλη τη νύχτα. Ταΐζει το άρμεγμα δύο φορές την ημέρα έως και 3 κιλά τροφής την ημέρα, με επιπλέον ηλιόσπορους. Οι άλλες κατσίκες τρέφονται επίσης δύο φορές την ημέρα έως και 1 κιλό από αυτή τη σπιτική τροφή. Προχωρήστε και πειραματιστείτε με τις δικές σας κατσίκες, θα σας λατρέψουν γι‘ αυτό! 🙂

Μπορείς λάβετε την πλήρη συνταγή και οδηγίες στο Live Life Home School blog, εδώ…

Σπιτικό Γαλακτοκομικό
Συνταγή για τροφή κατσικιών

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Πώς να ταΐσετε τις Αίγες με 100% ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΧΟΡΤΟ…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Εναλλακτικές τροφές για κατσίκες…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Πώς να αυξήσετε την παραγωγή κατσικίσιου γάλακτος | Totes Goats…

———————- Διαφήμιση ———————-

Schreibe einen Kommentar