Σχεδιασμός τοπίου για χώρο γραφείου πίσω αυλής

1
Σχεδιασμός τοπίου για χώρο γραφείου πίσω αυλής

The Design Challenge

Αυτή η ιδιοκτήτρια σπιτιού ανακαίνισε ένα μικρό βοηθητικό κτήριο για να φιλοξενήσει έναν χώρο γραφείου στο ακίνητό της στα προάστια των Midwestern. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού αγαπούσε τη σύντομη μετακίνηση προς τη δουλειά (ακριβώς απέναντι από την πίσω αυλή!), αλλά η είσοδος δεν ήταν οπτικά καθαρή από το χώρο στάθμευσης στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, έτσι οι πελάτες της δυσκολεύονταν να βρουν την πόρτα του γραφείου της. Επιπλέον, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού ήθελε περισσότερο διαχωρισμό μεταξύ του τοπίου γραφείου και του τοπίου ιδιωτικής κατοικίας, έτσι ώστε οι πελάτες της να μην χάσουν κατά λάθος την πόρτα του γραφείου και να περιπλανηθούν στην πίσω αυλή της.

Πριν: Η μικρή πίσω αυλή δεν είχε ορισμό και σαφείς προορισμούς.

Η λύση στο σπίτι έξω

Για να βοηθήσει να μετατραπεί αυτό το βοηθητικό κτίριο σε γραφείο, το Home Outside ανέπτυξε έναν απλό πλακόστρωτο διάδρομο πλαισιωμένο από θαμνώδεις, ανθεκτικές στη σκιά φυτεύσεις για να βοηθήσει τους πελάτες να οδηγήσουν στην πόρτα του γραφείου από το χώρο στάθμευσης. Στην πόρτα του γραφείου, ένας μικρός πλακόστρωτος χώρος στο αίθριο με καθίσματα μπιστρό και φυτείες παραθύρων, πλαισιωμένος από λευκό φράχτη, βοήθησε να μοιάζει αυτό το μικρό κτήριο περισσότερο σαν εξοχικό σπίτι, παρά σαν μια βοηθητική δομή. Οι φυτεύσεις και η περίφραξη χωρίζουν φυσικά το τοπίο σε μια πίσω αυλή για το κύριο σπίτι και μια μπροστινή αυλή για το γραφείο, για να αποτρέψουν τους περιπλανώμενους πελάτες. Και τέλος, οι όμορφες φυτείες διαλογής εμποδίζουν τις όψεις σε επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας όπως η μονάδα A/C.

Λάβετε λίγη βοήθεια σχεδιασμού από τους ειδικούς του Home Outside και ξεκινήστε τη δική σας αναμόρφωση της αυλής σας σήμερα!

Μετά: Ο σχεδιασμός Home Outside κάνει τον χώρο να αισθάνεται εκπληκτικά μεγαλύτερος, με σαφείς γραμμές πρόσβασης καθώς και χώρους για να καθίσετε και να απολαύσετε τις όμορφες φυτεύσεις.

Schreibe einen Kommentar