Τραπέζι πικνίκ DIY με κοτόπουλο

2
Τραπέζι πικνίκ DIY με κοτόπουλο

Τα πικνίκ θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Μεγαλώνοντας, μας άρεσε να κάνουμε οικογενειακά πικνίκ στο πάρκο ή στο δάσος. Πριν λίγες εβδομάδες τα ανακάλυψα Diy chicnic σχέδια τραπεζιού, και ήξερα ότι έπρεπε να φτιάξω ένα για τα κορίτσια μου. Ήδη σε αυτό το ιστολόγιο θα βρείτε αυτές τις diy θήκες για κέρασμα κοτόπουλου, αυτές τις diy σκούπες για κοτέτσι και αυτές τις diy κούνιες για κοτέτσι.

Υπήρξε μια εποχή, πριν από μερικά χρόνια, που με κυρίευσε ο αριθμός των Diy κοτέτσι που ήταν διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Για αυτό το έργο, Θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε παλιοσίδερα ή ξύλα που έχουν απομείνει από προηγούμενα έργα σας για να εξοικονομήσετε μερικά επιπλέον δολάρια. Ακόμα προσπαθώ να αποφασίσω αν είναι καλύτερο να φτιάξω ένα μεγάλο τραπέζι ή μερικά μικρότερα τραπέζια. Υποθέτω ότι το μέγεθος του κοτέτσι σας ή ο αριθμός των κοτόπουλων θα καθορίσει τι χρειάζεται. Αυτό το έργο θα πρέπει να διαρκέσει λιγότερο από μιάμιση ώρα για να ολοκληρωθεί.

DIY σχέδια για τραπέζι πικνίκ κοτόπουλου

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

….

Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε:

Λοιπόν, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός περικοπών που πρέπει να γίνουν ξεκινώντας από την κορυφή του πίνακα. Ευτυχώς, οι οδηγίες έχουν μια λίστα με όλες τις απαιτούμενες περικοπές. Τα περισσότερα από τα κομμένα κομμάτια πρέπει να λειανθούν για να μπορέσουν να κολληθούν μεταξύ τους ή να στερεωθούν. Όταν έχετε όλα τα κομμάτια σας στο χέρι, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία συναρμολόγησης. Το τελευταίο βήμα περιλαμβάνει την επιλογή εάν θα λερώσετε με ένα μη τοξικό φινίρισμα για τα τρόφιμα ή θα βάψετε το ολοκληρωμένο τραπέζι. Τα κορίτσια μπορούν πλέον να απολαύσουν το νέο τους «τραπέζι πικνίκ». 🙂

Μπορείτε να ακολουθήσετε πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα στο Creative Green Ζώντας blog, εδώ….

Πώς να φτιάξετε το Α
Σχέδια τραπεζιού DIY Chicknic

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Πώς να φτιάξετε ένα τραπέζι πικνίκ για κοτόπουλα (με σχέδια)…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Εύκολο DIY Τραπέζι πικνίκ κοτόπουλου με σχέδια…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Πώς να φτιάξετε ένα τραπέζι Chicknic…

———————- Διαφήμιση ———————-

Schreibe einen Kommentar