4 Ήσυχες Ράτσες Κοτόπουλου

0
4 Ήσυχες Ράτσες Κοτόπουλου

Θέλετε λοιπόν να εκτρέφετε κοτόπουλα στην αυλή σας, αλλά δεν είστε πολύ σίγουροι για τα επίπεδα θορύβου, ε; Αυτό είναι μια σημαντική ανησυχία για πολλούς επίδοξους εκτροφείς κοτόπουλου, ειδικά εκείνους σε πιο αστικό περιβάλλον που έχουν τους γείτονές τους να ζουν σε κοντινή απόσταση. Λοιπόν, δεν έχει σημασία αν εκτρέφετε κοτόπουλα για παραγωγή αυγών ή παραγωγή κρέατος, σε αυτήν την ανάρτηση θα εξετάσουμε μερικά ήσυχες ράτσες κοτόπουλου που μπορείτε να εξετάσετε.

Αν και αυτή δεν είναι μια εξαντλητική λίστα διαθέσιμων ράτσες κοτόπουλουαυτά είναι τα προσωπικά μου αγαπημένα. Όλα είναι καλά τόσο για την παραγωγή κρέατος όσο και για αυγά, Ωστόσο, μία ή δύο από τις ράτσες είτε γεννούν περισσότερα αυγά είτε είναι μεγαλύτερες και επομένως έχουν περισσότερο κρέας. Όσον αφορά τα χρώματα και τα μεγέθη, προσπάθησα να μείνω στα πιο κοινά. Περιττό να πούμε ότι έχετε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξετε, ανεξάρτητα από τη φυλή που θα αποφασίσετε τελικά να εγκατασταθείτε. Χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση, ας εμβαθύνουμε στην παρακάτω λίστα, σωστά;

4 Ήσυχες Ράτσες Κοτόπουλου

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

Τα τεράστια φτερά τους είναι συνήθως μαύρα και μπλε παντού, ωστόσο μερικές φορές μπορεί να τα βρείτε με καφέ φτερά. Αυτά τα χνουδωτά και στρογγυλά κοτόπουλα με τα πουπουλένια πόδια θεωρούνται συχνά μια φυλή κληρονομιάς. Είναι ήσυχα και ειρηνικά πουλιά που αγαπούν να εκκολάπτουν τα δικά τους αυγά. Μπορείτε επίσης να τους δώσετε άλλα αυγά κότας και θα τα εκκολάψουν ευχαρίστως. Μην περιμένετε να προκαλέσουν όλεθρο στην αυλή σας, ακόμα και όταν μεγαλώνετε με άλλα πουλιά στο σπίτι σας.

Αυτή η φυλή είναι αρκετά εύκολο να αναγνωριστεί λόγω των γυαλιστερών μαύρων φτερών της. Αυτά τα ευγενικά πουλιά έχουν συχνά προταθεί στην κορυφή της λίστας όταν πρόκειται για ράτσες κοτόπουλου για εκτροφή σε αστικό περιβάλλον. Έχουν υψηλό ετήσιο αριθμό ωοτοκίας έως και 250 αυγών, συν έχουν επίσης τη δυνατότητα να εκκολάψουν τα δικά τους αυγά. Αρχικά εκτράφηκαν στην Αυστραλία με κύριο στόχο την παραγωγή αυγών. Αν και τα μαύρα πουλιά είναι πιο διαδεδομένα στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Αυστραλία μπορείτε επίσης να βρείτε μπλε και λευκά.

Σε αντίθεση με άλλες ράτσες που αναγνωρίζονται από το χρώμα, αυτή η φυλή διατίθεται σε πολλά χρώματα που περιλαμβάνουν μαύρο, λευκό, μπουφ, μπλε καθώς και splash. Όταν στοχεύετε και τα δύο και την παραγωγή αυγών και κρέατος, τότε θα πρέπει να εξετάσετε αυτή τη ράτσα κοτόπουλου. Το όνομα προέρχεται από τη νοτιοανατολική βρετανική πόλη Όρπινγκτον στο Κεντ, όπου ανατράφηκαν αρχικά από έναν κύριο ονόματι William Cook. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το buff είναι το πιο κοινό χρώμα. Τα Orpington μπορούν να γεννούν από 175 έως 200 μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους ανοιχτό καφέ αυγά το χρόνο.

Αυτή η φυλή κληρονομιάς συναντάται συχνά με πέρδικα, λάσπη, ανοιχτόχρωμα και μαύρα φτερά. Αυτά τα μεγάλα πουλιά έχουν κότες που μπορούν να ζυγίζουν έως και 9 κιλά και κοκόρια που φτάνουν τα 13 κιλά. Αρχικά εκτράφηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του 1850 και ονομάστηκαν Brahmapootra που αργότερα συντομεύτηκε. Αυτή πρέπει να είναι μια από τις πιο ήρεμες και ανθεκτικές ράτσες που έχω συναντήσει, μπορούν να επιβιώσουν σε πολλές διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά τους είναι ότι σε αντίθεση με άλλες ράτσες, θα συνεχίσουν να γεννούν μεγάλα καφέ ή λευκά αυγά καθ‘ όλη τη διάρκεια των χειμερινών μηνών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο 2 ήσυχες ράτσες κοτόπουλου που δεν ενοχλούν τους γείτονές σας…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Οι καλύτερες φυλές κοτόπουλου για φύλαξη κοτόπουλου στην αυλή…

———————- Διαφήμιση ———————-

Schreibe einen Kommentar