5 λιχουδιές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη για νεοσσούς

3

Τι ήρθε πρώτα το κοτόπουλο ή το αυγό; Η απάντησή μου σε αυτή την ερώτηση είναι… η γκόμενα! ΧΑΧΑΧΑ. Είναι τόσο χαριτωμένοι και χαϊδεμένοι, πώς να μην ήταν πρώτοι; Εν πάση περιπτώσει, σε προηγούμενες αναρτήσεις σας έδειξα σπιτική βιολογική τροφή για κοτόπουλα, σπιτικούς ηλεκτρολύτες για νεοσσούς και εξετάσαμε ακόμη και ιδανικές λιχουδιές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη για κοτόπουλα. Η σημερινή ανάρτηση πρόκειται να προσπαθήσει να εκθέσει 5 λιχουδιές υψηλής πρωτεΐνης για νεοσσούς.

Οταν πρόκειται για σπιτική τροφή για νεοσσούς και λιχουδιέςχρειάζεται λίγη επιπλέον προσοχή. Δεδομένου ότι είναι ακόμα μικροσκοπικά, είναι σημαντικό ότι ό,τι κι αν είστε ταΐστε τους έχει εξαιρετικά μικρά και λεπτά σωματίδια. Η παρακάτω λίστα δεν είναι πλήρης, αλλά περιλαμβάνει μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές για τους νεοσσούς. Προσπάθησα επίσης να συμπεριλάβω λιχουδιές που είναι εύκολα προσβάσιμες ή εύκολα διαθέσιμες γύρω από το σπίτι. Χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση, ας βουτήξουμε κατευθείαν σε αυτό, σωστά;

5 λιχουδιές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη για νεοσσούς

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

1. Μπρόκολο

Αυτή είναι μια απλή και διασκεδαστική απόλαυση για τα κοτοπουλάκια. Απλώς κρεμάστε ένα κοτσάνι μπρόκολου ανάποδα στον εκτροφέα τους και δείτε τους να το ραμφίζουν. Υπάρχει περίπου 2,8 g πρωτεΐνης ανά 100 g μπρόκολου.

2 αυγα

Ναι, καλά διαβάσατε, μπορείτε να δώσετε στα μωρά σας αυγά ως λιχουδιά. Δεν έχει σημασία αν είναι ομελέτα ή βραστά, απλά βεβαιωθείτε ότι έχουν πολτοποιηθεί πολύ καλά.

3. Ψιλοκομμένο κρέας

Οποιος Το υπόλοιπο μαγειρεμένο κρέας από το δείπνο μπορεί να τεμαχιστεί σε μικροσκοπικά κομμάτια και δώστε ως λιχουδιά στα κοτοπουλάκια σας. Αν και προτιμώ να τα δίνω ψιλοκομμένο μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας, έχω ακούσει ότι είναι επίσης ασφαλές να τους δώσουμε και κοτόπουλο.

4. Σκουλήκια γεύματος

Αν ψάχνετε για μια πλούσια σε πρωτεΐνη και υγιεινή λιχουδιά για τα κοτόπουλα σας, αυτό είναι. Τα σκουλήκια των αλεύρων έχουν καταγραφεί ότι περιέχουν έως και 20% πρωτεΐνη. Δεν βλάπτει ότι τα σκουλήκια στριφογυρίζουν και μπορούν να διασκεδάσουν ραμφίζοντας τους επίσης.

5. Αλφάλφα Χάι

Τα περισσότερα σπίτια έχουν στο χέρι σανό μηδικής για να ταΐσουν τα ζώα τους. Ωστόσο, ξέρατε ότι είναι επίσης μια εξαιρετική απόλαυση με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες για τα κοτοπουλάκια. Δώστε στο σανό α καλά ανακινήστε και μετά μαζέψτε όλα τα ωραία πράγματα που πέφτουν, ταΐστε τα στα κοτοπουλάκια σας ως λιχουδιά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Λιχουδιές με νεοσσούς: τι μπορούν να φάνε οι νεοσσοί;…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο Τι να ταΐσετε τα κοτόπουλα σας…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο ταΐζοντας τα μωρά ένα σνακ στο τέλος της ημέρας…

———————- Διαφήμιση ———————-

Schreibe einen Kommentar