Bowlin’s The Thing Arizona: Τι είναι;

0
Bowlin’s The Thing Arizona: Τι είναι;

Καταρχάς, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το χρονικό διάστημα που ο Josh και εγώ είμαστε εκτός σύνδεσης από το ιστολόγιο. Το COVID-19 πέρασε από το νοικοκυριό μας δύο φορές τους τελευταίους 6 μήνες. Η ενασχόληση με αυτό το είδος έριξε ένα κλειδί στη δουλειά μας στο ιστολόγιο. Τώρα όμως είναι άνοιξη στο Tucson και τα πράγματα αρχίζουν να ανοίγουν ξανά, οπότε ελπίζουμε να μπορούμε να δημοσιεύουμε ξανά τακτικά δημοσιεύματα. Δημοσιεύουμε πιο συχνά στο τη σελίδα του ιστολογίου μας στο Facebook με διαφορετικά καθημερινά γεγονότα, όπως το ανόητο πράγμα που έκανε η γάτα του γιου μας, ο Μίτσι, εκείνη την ημέρα ή φωτογραφίες των πουλιών που επισκέπτονται την αυλή μας.

Τώρα, στο διασκεδαστικό μέρος της ανάρτησης του ιστολογίου!

Τις Κυριακές, οδηγούμε 40 λεπτά για να φτάσουμε στην εκκλησία στο Tucson. Επειδή είναι μακρύς ο δρόμος για να επιστρέψουμε στο σπίτι και μετά να επιστρέψουμε ξανά για τα μαθήματα του Κυριακάτικου Σχολείου στις 5 μ.μ., χρησιμοποιούμε τα απογεύματα της Κυριακής ως χρόνο για να εξερευνήσουμε διάφορες περιοχές μέσα και γύρω από το Tucson.

Όταν ο Josh και εγώ οδηγούσαμε cross-country το 2008 κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης από ακτή σε ακτή, με πήγε να δω Το πράγμα. Δεν το είχα επισκεφτεί ποτέ Το πράγμα πριν και δεν ήξερα τι να περιμένει. Μου είπε πόσο καταπληκτικό θα ήταν.

Καταπληκτική δεν είναι η λέξη που θα χρησιμοποιούσα.

Αλλά τώρα μπήκα σε μια οικογενειακή παράδοση. είχα επισκεφθεί Το πράγμα.

Οι διαφημιστικές πινακίδες Thing είναι παντού στο I-10 από και προς το Tucson.

Από τα έξι παιδιά μας, μόνο το δεύτερο μεγαλύτερο μας έχει δει Το πράγμα. Μία από τις επιφυλάξεις για επίσκεψη Το πράγμα στην οικογένεια του Τζος είναι ότι δεν μιλάς για τι Το πράγμα είναι για όποιον δεν έχει δει Το πράγμα. Φυσικά, όποτε μιλούσαμε εγώ και ο Τζος Το πράγμα, τα παιδιά (μείον το δεύτερο μεγαλύτερο μας) δεν κατάλαβαν ποτέ τι είναι. Είπα στον Τζος πριν από μερικές εβδομάδες ότι πρέπει να πάμε τα υπόλοιπα παιδιά να δουν Το πράγμα έτσι ώστε και αυτοί να ενταχθούν στο κλαμπ της οικογένειας The Thing. Και κάπως έτσι, αποφασίστηκε μια από τις απογευματινές μας κυριακάτικες οικογενειακές εξόδους!

Το πράγμα βρίσκεται περίπου μια ώρα ανατολικά του Tucson, μεταξύ Benson και Willcox. Όταν ο Josh και εγώ επισκεφθήκαμε το 2008 και ακόμη και όταν ο δεύτερος παλαιότερος μας επισκεφτήκαμε πριν από μερικά χρόνια, το μουσείο γύρω από Το πράγμα ήταν γεμάτο από περίεργες περιέργειες που μπορούσες να μελετήσεις στο δρόμο σου για να δεις Το πράγμα. Ο δεύτερος μεγαλύτερος μου θυμάται μόνο ότι βρήκε μια δεκάρα στο έδαφος και αυτό Το πράγμα δεν ήταν τόσο καταπληκτικό.

Μουσείο του πράγματος έχει λάβει τώρα μια γενική επισκευή και είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που θυμόμαστε!

Η τιμή εισόδου στο μουσείο έχει αυξηθεί αρκετά από $1,00 το άτομο σε $5,00 το άτομο ή $10,00 για μια οικογένεια. Η είσοδος 10,00 $ ήταν εξαιρετική για εμάς, καθώς είμαστε οκτώ.

Το μουσείο έχει τώρα ένα θέμα εξωγήινων εναντίον δεινοσαύρων. Κατά την είσοδό μας στο μουσείο μας υποδέχτηκε ένας εξωγήινος που καβαλούσε έναν δεινόσαυρο. Ευτυχώς, καμία από τις φιγούρες δεν είναι animatronic, κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα τρόμαζε τον μικρότερο μου, που είναι 3 ετών.

Οι παρακάτω διάδρομοι έχουν πινακίδες που απεικονίζουν μια εναλλακτική ιστορία του κόσμου. Όποιος έγραψε αυτά τα σημάδια το διασκέδασε πολύ! Διασκεδάσαμε πολύ διαβάζοντάς τα. Συχνά μάλιστα νιώθαμε ότι βρισκόμαστε στη μέση ενός επεισοδίου του Doctor Who!

Οι δεινόσαυροι θα έχουν μεγάλη επιτυχία με τα παιδιά.
Τα τσακάλοπα είναι αληθινά!
Αυτό μου έδωσε δονήσεις για τα επεισόδια του Doctor Who με το The Silence… Το 3χρονο παιδί μου δεν του άρεσε ο εξωγήινος που οδηγούσε το αυτοκίνητο.
Είναι πολλές θεωρίες συνωμοσίας!
Συγγνώμη, χωρίς spoilers!

Έχω φωτογραφίες του The Thing και των παιδιών που στέκονται δίπλα στο The Thing, αλλά δεν θα τις δημοσιεύσω εδώ, γιατί αυτό θα χαλάσει τη διασκέδαση!

-Λιν

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το The Thing, Αμερική στην άκρη του δρόμου έχει ένα άρθρο χωρίς spoiler για το νέο μουσείο The Thing καθώς και ένα άρθρο για Το πράγμα πριν το 2018.

Υπάρχει επίσης ένα κατάστημα με είδη δώρων στο The Thing. αν ψάχνετε για αναμνηστικά από την Αριζόνα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, αυτό θα ήταν ένα μέρος για να τα προμηθευτείτε! Ο Τζος είναι μεγάλος θαυμαστής των ιδιόμορφων μπλουζών, οπότε, φυσικά, έπρεπε να πάρει ένα μπλουζάκι The Thing.

Χρειάζεται να παρηγορήσετε ένα μέλος της οικογένειας αφού δείτε το The Thing; Αγοράστε τους λίγο παγωτό στο Dairy Queen που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο!

Υπάρχει επίσης ένα βενζινάδικο της Shell εδώ εάν πρέπει να γεμίσετε το αυτοκίνητό σας πριν οδηγήσετε μέσω Benson ή Willcox.

Το πράγμα

Τοποθεσία:

2631 N. Johnson Road

Benson, AZ 85602

Ωρες:

6 π.μ. έως 8 μ.μ

Συνιστώνται μάσκες

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ:

Bowlin’s The Thing στο Facebook

Schreibe einen Kommentar