Concept to Creation: Κατά παραγγελία δάπεδο για το Jojo Barr

0
Concept to Creation: Κατά παραγγελία δάπεδο για το Jojo Barr

Jojo Barr, Δημιουργικός Διευθυντής και ιδρυτής της αναγνωρισμένης πρακτικής σχεδιασμού αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων, @houseninedesignεπισκέφτηκε το νέο μας εκθεσιακό χώρο για να εξερευνήσει τις επιλογές φινιρίσματος και να δημιουργήσει το δάπεδο των ονείρων της.

Έχουμε συνεργαστεί με την Jojo σε πολλά από τα έργα της, βρίσκοντας την τέλεια επένδυση και δάπεδο από ξύλο για τους πελάτες της, συμπεριλαμβανομένου του πολυτελούς Gara Rock Hotel. Επέλεξε επίσης το δάπεδό μας για τις δικές της ανακαινίσεις ακινήτων. Ήμασταν ενθουσιασμένοι που βοηθήσαμε τη Jojo με ένα ειδικό φινίρισμα δαπέδου για το τελευταίο της έργο.

Jojo’s Flooring Journey

Η ομάδα του Chaunceys της έδωσε την πλήρη εμπειρία του εκθεσιακού χώρου, περνώντας τη μέσα από τη γκάμα μορφών και φινιρισμάτων δαπέδων μας. Μόλις είχαμε μια ιδέα για την εμφάνιση που προσπαθούσε να πετύχει η Jojo, δοκιμάσαμε μερικά ειδικά φινιρίσματα, ώστε να μπορέσει να δει από πρώτο χέρι πώς η εφαρμογή διαφορετικών επιλογών φινιρίσματος μπορεί να μεταμορφώσει τη βελανιδιά. Τέλος, της κάναμε μια ξενάγηση στα παρασκήνια της παραγωγικής λειτουργίας στα κεντρικά μας γραφεία του Μπρίστολ.

Είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε το ταξίδι της από την ιδέα στη δημιουργία, βοηθώντας τη να βρει το τέλειο δάπεδο για το έργο της και να το δούμε να μπαίνει κατευθείαν στην παραγωγή.⁠ Η Jojo μας επισκέφτηκε την Τρίτη και την Πέμπτη —μόλις δύο μέρες αργότερα— παραδώσαμε το προ -τελειωμένες σανίδες στο σπίτι της.

Το στυλ του δαπέδου

Όσο και αν η Jojo λάτρευε τις επιλογές μας για παρκέ δάπεδα, είχε ένα ξεκάθαρο όραμα για το δάπεδό της: η καρδιά της ήταν κολλημένη στις κατασκευασμένες μας σανίδες βελανιδιάς. Έχοντας αυτό κατά νου, εξερευνήσαμε διάφορες επιλογές πλάτους, από σανίδες πλάτους 130 mm έως τις υπέροχες πολύ φαρδιές σανίδες μας 400 mm στο πάτωμα του εκθεσιακού μας χώρου.

Το αποφάσισε γρήγορα Δρυς Tectonic® πλάτους 220 mm οι σανίδες θα ταιριάζουν καλύτερα στους προβλεπόμενους χώρους.

Ο Jojo Barr εξερευνά τις επιλογές δαπέδων στον εκθεσιακό μας χώρο

Κάνοντας τον βαθμό

Η επόμενη επιλογή της ήταν να επιλέξει ποια κατηγορία βελανιδιάς ήθελε για το δάπεδό της. Ο Jojo επέλεξε το δικό μας Βαθμός χαρακτήρων σανίδες? Ήθελε το πάτωμά της να αναδεικνύει την ομορφιά των κόμβων της βελανιδιάς, τις χρωματικές παραλλαγές και άλλες γοητευτικές φυσικές ατέλειες.

Ομιλώντας Υφή

Στην περιοχή παραγωγής μας, η Jojo είδε πώς χρησιμοποιούμε τις μηχανές μας για να πετύχουμε τις επιλογές υφής μας. Συνεργάστηκε με τη βελανιδιά για να νιώσει τις διαφορές μεταξύ των υφών μας Fine Brushed, Medium Brushed, Heavy Brushed και Sawn and Brushed. Στη συνέχεια, δοκιμάσαμε μερικά χρώματα σε κάθε υφή για να δείξουμε πώς το καθένα επηρεάζει το φινίρισμά μας.

Ο Jojo επέλεξε ένα λεπτό Λεπτά βουρτσισμένο υφή για να ενισχύσει απαλά τους μοναδικούς κόκκους της βελανιδιάς.⁠

Φινίρισμα: Λήψη του κατάλληλου χρώματος

Στη συνέχεια, εφαρμόσαμε με το χέρι μερικά από τα φινιρίσματα μας στις ημιτελείς δρύινες σανίδες μας αναζητώντας το ιδανικό χρώμα του Jojo. Ξεκινήσαμε να δοκιμάζουμε μερικά από τα ελαφρύτερα φινιρίσματα της συλλογής Alabaster. Μετά από μερικές δοκιμές, αποφάσισε ότι μας Γαλακτικός Καφές το φινίρισμα ήταν αυτό για εκείνη. Το φινίρισμα τόνιζε απαλά τους κόκκους, ενώ έδωσε στις χαρακτηριστικές σανίδες βελανιδιάς Fine Brushed έναν κομψό ουδέτερο τόνο.

Αποφάσισε ότι ένα Ultra Matt top coat ήταν η ιδανική επιλογή επιπέδου γυαλάδας για το πάτωμά της.

Η ξενάγηση της Jojo στη λειτουργία παραγωγής Chaunceys συνεχίστηκε στις γραμμές φινιρίσματος, όπου οι ημιτελείς σανίδες μας έχουν χρωματική επεξεργασία και προστατευτικά φινιρίσματα.

Ημέρα παράδοσης

Δύο μέρες αφότου μας επισκέφτηκε, ο οδηγός του ντελίβερι μας φόρτωνε τις κατά παραγγελία προκατασκευασμένες σανίδες της στο σπίτι της Jojo. Στοίβαξε προσεκτικά τις σανίδες σε ξύλινες ράβδους για να τους επιτρέψει να εγκλιματιστούν στο νέο τους σπίτι. Ο Jojo ανυπομονούσε να ξετυλίξει μερικές από τις σανίδες και να ρίξει μια ματιά στο τελικό προϊόν — και το χαμόγελο τα είπε όλα.

Ακολουθούν ενημερώσεις

Θα συνεχίσουμε με ενημερώσεις το συντομότερο δυνατό για να δείξουμε τα αποτελέσματα. Παρακολουθήστε αυτόν τον χώρο!

Σχετικά με το House Nine Design

Σπίτι Εννέα προσφέρετε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία εσωτερικής διακόσμησης — από χωροταξικό σχεδιασμό, διαβούλευση και διαχείριση έργων έως την πλήρη ανακαίνιση και επίπλωση κατοικιών, εμπορικών χώρων, νέες κατασκευές, ξενοδοχεία, θέρετρα και σπα.

Ας ξεκινήσουμε τη συνομιλία

Ψάχνετε για δάπεδο κατά παραγγελία για το έργο σας; Η φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας θα χαρεί να βοηθήσει.

Schreibe einen Kommentar