Q&A με το CallRail: Το δικηγορικό σας γραφείο χρησιμοποιεί αυτές τις δυνατότητες παρακολούθησης κλήσεων;

0
Q&A με το CallRail: Το δικηγορικό σας γραφείο χρησιμοποιεί αυτές τις δυνατότητες παρακολούθησης κλήσεων;

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο κεντρικό Τέξας, ο Ζακ έχει περάσει σχεδόν τα τελευταία 15 χρόνια στο Ώστιν – 10 εκ των οποίων έχει εργαστεί σε ρόλους μάρκετινγκ και πωλήσεων. Επί του παρόντος υπηρετεί ως Senior Product Marketing Manager για το Legal Vertical for CallRailόπου μπορεί να επικεντρωθεί έντονα στη συνεργασία με τους νόμιμους πελάτες της εταιρείας μας για να κατανοήσει και να καλύψει τις ανάγκες των δικηγορικών γραφείων που θέλουν να βελτιώσουν την απόδοση επένδυσης μάρκετινγκ.

Η Apoorva Mehta, Executive Manager στο Legal Desire είχε μια μικρή συνομιλία με τον Zac σχετικά με το CallRail και γιατί θα έπρεπε να το χρησιμοποιούν οι δικηγορικές εταιρείες.

  • Γιατί πρέπει τα δικηγορικά γραφεία να χρησιμοποιούν παρακολούθηση κλήσεων;

Τα οφέλη της παρακολούθησης κλήσεων για τα αποτελέσματα μιας επιχείρησης είναι απλά αναμφισβήτητα. Εκχωρώντας έναν μοναδικό αριθμό τηλεφώνου για κάθε καμπάνια μάρκετινγκ, μπορείτε να ξεχωρίσετε τις κλήσεις από κάθε πρωτοβουλία. Όταν γνωρίζετε ποιες καμπάνιες οδηγούν περισσότερους κατάλληλους δυνητικούς πελάτες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δεδομένα για να βελτιστοποιήσετε τις πρωτοβουλίες μάρκετινγκ, ώστε να μεγιστοποιήσετε τη δημιουργία δυνητικών πελατών της εταιρείας σας, τα ποσοστά μετατροπών και ROI κάθε καμπάνιας.

Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν αυτό το λογισμικό για να βελτιώσουν τις εμπειρίες τηλεφωνικών τους κλήσεων, καθώς και την επικοινωνία και τη χρέωση των πελατών. Στην πραγματικότητα, το 84% λέει ότι το δικηγορικό τους γραφείο μπόρεσε να σπαταλήσει λιγότερο χρόνο σε διοικητικές εργασίες και το 83% λέει ότι η εταιρεία του μπόρεσε να χρεώνει με μεγαλύτερη ακρίβεια από τότε που άρχισαν να χρησιμοποιούν λογισμικό εισαγωγής, σύμφωνα με την έρευνα της CallRail.

  • Ποιες είναι οι κορυφαίες λειτουργίες παρακολούθησης κλήσεων που πρέπει να χρησιμοποιεί κάθε εταιρεία;

Με μια σειρά από διαφορετικά χαρακτηριστικά, είναι δύσκολο να διαλέξετε τις κορυφές. Ωστόσο, εδώ είναι τέσσερις λειτουργίες παρακολούθησης κλήσεων που πρέπει να δώσει προτεραιότητα η εταιρεία σας:

Καταγραφή κλήσης: Χρησιμοποιώντας ηχογραφήσεις κλήσεων, τα μικρά δικηγορικά γραφεία μπορούν να αναλύσουν τις δεξιότητες και τις τακτικές τους για να βελτιώσουν τα ποσοστά μετατροπών. Οι ηχογραφήσεις κλήσεων χρησιμεύουν επίσης ως πολύτιμα εργαλεία αξιολόγησης εξυπηρέτησης πελατών και εκπαίδευσης για να διασφαλιστεί ότι οι επικοινωνίες είναι πάντα κορυφαίες.

Ειδοποιήσεις κλήσεων: Οι ειδοποιήσεις κλήσεων παρέχουν άμεσο πλαίσιο σχετικά με το άτομο που επικοινωνεί με την επιχείρησή σας, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς ποιος σας τηλεφώνησε και πώς σας βρήκαν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια αναπάντητη κλήση είναι μια χαμένη ευκαιρία, επομένως με ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πραγματικό χρόνο ή ειδοποιήσεις προγράμματος περιήγησης, μπορείτε να είστε στην κορυφή του παιχνιδιού κλήσεων και να μην χάνετε ποτέ ξανά έναν υποψήφιο πελάτη.

Αρχείο κλήσεων: Η λειτουργία καταγραφής κλήσεων του CallRail σάς δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζετε γρήγορα τους καλούντες που επιστρέφουν, να γνωρίζετε τον λόγο που καλούν και να προσδιορίζετε τις ώρες αιχμής, ώστε να μπορείτε να στελεχώσετε ανάλογα. Αναλυτικά για να προβάλετε πλήρεις πληροφορίες αναγνώρισης καλούντος και να συλλέξετε βασικές λεπτομέρειες, όπως η διάρκεια μιας κλήσης και οι πηγές, έχετε τη δυνατότητα να συντομεύσετε τον βρόχο ανατροφοδότησης, ώστε να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις μάρκετινγκ πιο γρήγορα από ποτέ.

Παρακολούθηση σε επίπεδο πηγής: Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να κατανοήσετε το ταξίδι κάθε αγοραστή εντός και εκτός σύνδεσης προς την εταιρεία σας. Επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε έναν μοναδικό, μοναδικό αριθμό τηλεφώνου παρακολούθησης για κάθε καμπάνια μάρκετινγκ που θέλετε να μετρήσετε, μπορείτε να γνωρίζετε ακριβώς ποια κανάλια σε καμπάνιες μάρκετινγκ πολλαπλής αφής και ενσωματωμένες είναι οι καλύτεροι συνεισφέροντες στην αύξηση της απόδοσης επένδυσης.

  • Τι είδους δεδομένα μπορεί να συγκεντρώσει μια εταιρεία από την παρακολούθηση κλήσεων;

Σύμφωνα με α πρόσφατη αναφορά CallRailσχεδόν όλες οι εταιρείες που χρησιμοποιούν λογισμικό πρόσληψης, όπως η παρακολούθηση κλήσεων, έχουν αποκομίσει σημαντικά οφέλη μάρκετινγκ με το 99% να αναφέρει ότι η εταιρεία τους μπόρεσε να λάβει καλύτερες αποφάσεις μάρκετινγκ από τότε που την υιοθέτησε.

Η παρακολούθηση κλήσεων παρακολουθεί τη δραστηριότητα διαδικτυακού μάρκετινγκ των εταιρειών σας, όπως διαφημίσεις PPC, email, αναρτήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης και λέξεις-κλειδιά. Εν τω μεταξύ, η παρακολούθηση σε επίπεδο πηγής ακολουθεί τις κλήσεις από κομμάτια μάρκετινγκ εκτός σύνδεσης: διαφημίσεις, μηνύματα αλληλογραφίας, μπροσούρες, διαφημιστικές πινακίδες και άλλα. Με λίγα λόγια, αν μπορείτε να βάλετε έναν αριθμό τηλεφώνου, μπορείτε να τον παρακολουθήσετε!

  • Τι χάνουν τα δικηγορικά γραφεία χωρίς παρακολούθηση κλήσεων;

Η πρώτη προσπάθεια ενός πελάτη να έρθει σε επαφή με την εταιρεία σας αφήνει μια μόνιμη εντύπωση. Ο χρόνος που σας παίρνει για να απαντήσετε μπορεί να πάρει ή να ακυρώσει την απόφασή τους να συνεχίσουν τις δουλειές μαζί σας. Στην πραγματικότητα, έρευνα σχετικά με τους χρόνους απόκρισης διαπίστωσε ότι τα ποσοστά μετατροπών είναι 8 φορές μεγαλύτερα όταν ανταποκρίνονται εντός 5 λεπτών από την προσέγγιση.

Για να μην αναφέρουμε, έχουν ως αποτέλεσμα αργοί χρόνοι απόκρισης μείζων απώλειες εσόδων ύψους 199.265 $. Οι εταιρείες χάνουν κατά μέσο όρο 46 πελάτες ετησίως λόγω αργών χρόνων απόκρισης, σύμφωνα με το τελευταία στοιχεία από το CallRail.

Με την παρακολούθηση κλήσεων, μπορείτε να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις κλήσεων, οι οποίες παρέχουν άμεσο πλαίσιο σχετικά με το άτομο που επικοινωνεί με την επιχείρησή σας, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς ποιος τηλεφώνησε και πώς σας βρήκαν. Επιπλέον, λειτουργίες όπως η παρακολούθηση εξερχόμενων κλήσεων δείχνει ποιες κλήσεις πρέπει ακόμη να επιστραφούν, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να καλέσετε αμέσως από τον αριθμό παρακολούθησης – προτού ο δυνητικός νέος πελάτης σας υπογράψει τη συμφωνία με άλλη εταιρεία.

  • Πώς η χρήση της παρακολούθησης κλήσεων βοηθά τα δικηγορικά γραφεία να επιτύχουν τους πρωταρχικούς επιχειρηματικούς τους στόχους;

Ξεκινήστε ευθυγραμμίζοντας τους στόχους μάρκετινγκ με τα επιθυμητά επιχειρηματικά αποτελέσματα. Ο απώτερος στόχος σας είναι πάντα να φέρετε περισσότερους πελάτες και έσοδα. Όμως, όταν λαμβάνετε τους μεγάλους επιχειρηματικούς στόχους σας και αυξάνετε τους μικρότερους, πιο συγκεκριμένους στόχους μάρκετινγκ για να τους υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε διαχειρίσιμη πρόοδο βήμα προς βήμα προς το μεγαλύτερο σχέδιό σας.

Το κλειδί εδώ είναι να κατανοήσουμε τι είναι το μάρκετινγκ εργαζόμενος έτσι ώστε να μπορείτε να επενδύσετε χρόνο, χρήματα και άλλους πόρους στο σωστό μέρος – και εκεί είναι που παίζει ρόλο η παρακολούθηση κλήσεων. Ως ιδιοκτήτης μικρής εταιρείας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εικόνα σχετικά με το ποιες προσπάθειες μάρκετινγκ στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης οδηγούν τους δυνητικούς πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας, και εκεί είναι όπου λύσεις όπως παρακολούθηση κλήσεων και παρακολούθηση φόρμας μπορώ να βοηθήσω.

Για παράδειγμα, το λογισμικό παρακολούθησης κλήσεων επισυνάπτει έναν μοναδικό, αποκλειστικό αριθμό τηλεφώνου σε καθεμία από τις τακτικές μάρκετινγκ στο διαδίκτυο ή εκτός σύνδεσης (π.χ. Google Ads, διαφημιστικές πινακίδες) που ακούγονται στην κύρια γραμμή της επιχείρησής σας ενώ εντοπίζεται η πηγή κάθε κλήσης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εντοπίσετε την πηγή των εισερχόμενων κλήσεων για να προσδιορίσετε ποιες τακτικές λειτουργούν καλύτερα και να επενδύσετε περισσότερο από τον προϋπολογισμό μάρκετινγκ εκεί. Ομοίως, η παρακολούθηση φόρμας σάς δείχνει ποιες διαφημίσεις και λέξεις-κλειδιά ώθησαν τους χρήστες να συμπληρώσουν μια φόρμα στον ιστότοπό σας. Με αυτά τα δεδομένα στα χέρια σας, θα ξοδεύετε πιο αποτελεσματικά και θα δημιουργείτε περισσότερους ποιοτικούς δυνητικούς πελάτες σε χρόνο μηδέν!

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της παρακολούθησης κλήσεων και τις βασικές λειτουργίες που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα εργαλείο παρακολούθησης κλήσεων, ανατρέξτε στο CallRail’s Κόμβος περιεχομένου.

Schreibe einen Kommentar