The New Geek Homestead – Μέρος 2

0
The New Geek Homestead – Μέρος 2

Ανέφερα στην τελευταία μου ανάρτηση ότι είχαμε νέα να μοιραστούμε. Ωστόσο, αν ακολουθείτε τον Josh και το The Geek Homestead στο Twitter, πιθανότατα το γνωρίζετε ήδη. Πριν από περίπου ένα μήνα, μετακομίσαμε στην περιοχή Tucson της Αριζόνα από την Καλιφόρνια. Μας πήρε λίγο χρόνο για να φτάσουμε εδώ, και υπάρχει αρκετή ιστορία για τη μετακίνησή μας. Ελπίζω να είστε έτοιμοι για λίγο διάβασμα!

Όταν μετακομίσαμε από την Ουάσιγκτον, DC στο Σαν Ντιέγκο το 2008, ο Τζος και εγώ σταματήσαμε στο Τούσον μια νύχτα όταν οδηγήσαμε cross-country (Είχαμε μόνο δύο παιδιά τότε! Και ήταν ήδη με την οικογένειά μας στο Σαν Ντιέγκο.) Δεν Δεν ξέρω τι ήταν το Tucson που μας άρεσε, αλλά όταν φύγαμε την επόμενη μέρα για να συνεχίσουμε την οδήγηση, θυμάμαι ότι σκέφτηκα ότι έπρεπε να επιστρέψουμε κάποια μέρα για διακοπές.

Τελικά επιστρέψαμε στο Tucson για αυτές τις διακοπές τον Νοέμβριο του 2016 για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Βρήκαμε ότι μας άρεσε η περιοχή ακόμα περισσότερο και σκεφτήκαμε να προσπαθήσουμε να μετακομίσουμε στο Tucson.

Πέντε από τα παιδιά μας στο Εθνικό Πάρκο Saguaro το 2016. Τώρα ζούμε περίπου 30 λεπτά από εδώ (και έχουμε έξι παιδιά lol)

Τον Νοέμβριο του 2019, αρχίσαμε να ετοιμάζουμε τα πράγματα για να φύγουμε από το σπίτι μας, ώστε να προετοιμαστούμε για την πώλησή του. Τον Μάρτιο του 2019, μετακομίσαμε με τους γονείς μου περιμένοντας να πουληθεί το σπίτι μας. Δύο εβδομάδες αργότερα, δεχθήκαμε μια προσφορά για το σπίτι και στη συνέχεια κλείσαμε τη μεσεγγύηση στα τέλη Απριλίου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Τζος είχε ήδη μετακομίσει στο Τούσον.

Τον Ιούλιο, ανοίξαμε ένα νέο σπίτι στην περιοχή Tucson. Στα τέλη Ιουλίου, φύγαμε από αυτό το σπίτι λόγω κάποιων προβλημάτων αξιολόγησης. Μερικές μέρες αφότου φύγαμε από το πρώτο σπίτι, ο Τζος πήγε σε ένα ανοιχτό σπίτι για ένα μέρος που είχα παρατηρήσει στην αγορά τον Ιούνιο, αλλά τότε ήταν εκτός του εύρους τιμών μας. Όταν το είδα για πρώτη φορά, το ανέφερα στον Τζος γιατί φαινόταν το τέλειο σπίτι για εμάς. Έπεσε σε τιμή τον Ιούλιο (ενώ ήμασταν ακόμη σε μεσεγγύηση με το πρώτο σπίτι). Μετά το ανοιχτό σπίτι, ο Τζος πουλήθηκε στο σπίτι, βάλαμε μια προσφορά και κλείσαμε το μεσεγγύητο στα τέλη Αυγούστου. Και μένουμε εδώ περίπου ένα μήνα.

Πήγαμε από ένα σπίτι 1.300 τετραγωνικών ποδιών σε περίπου μισό στρέμμα στο Σαν Ντιέγκο σε ένα σπίτι 2.700 τετραγωνικών ποδιών σε 4 στρέμματα στο Marana (περίπου 20 μίλια έξω από το Tucson). Ο Θεός μας έχει ευλογήσει σίγουρα γιατί δεν περιμέναμε να βρούμε ένα σπίτι σαν αυτό που θα ήταν στο εύρος τιμών μας. Περιμέναμε να αγοράσουμε ένα σπίτι 2.000 τετραγωνικών ποδιών με ίσως ένα γκαράζ. Αντίθετα, βρήκαμε όχι μόνο ένα μεγαλύτερο σπίτι, αλλά ένα σπίτι με γκαράζ 2 αυτοκινήτων, ένα εργαστήριο για τον Τζος, ένα υπόστεγο παρατηρητηρίου, ένα θερμοκήπιο, ένα σύστημα συλλογής όμβριων υδάτων, όμορφο τοπίο, 3 βεράντες και υπέροχες ανατολές/ηλιοβασιλέματα και νύχτα θέαση ουρανού.

Το νέο μας σπίτι μας εκπλήσσει σχεδόν κάθε μέρα με κάτι νέο. Ζούμε σε μια αγροτική περιοχή τώρα που απέχει περίπου 20 λεπτά από τον αυτοκινητόδρομο. Παρόλο που χρειάζεται λίγος χρόνος για να φτάσουμε οπουδήποτε, εξακολουθούμε να το αγαπάμε.

Έχουμε δει roadrunners, λαγουδάκια, δρυοκολάπτες, περιστέρια, σκίουρους και γύπες, αλλά ευτυχώς δεν υπάρχουν κροταλίες ή σκορπιοί (ακόμα!) Έχουμε τόσα πολλά ενδιαφέροντα φυτά και κάκτους στην ιδιοκτησία που δεν μπορούσα να τα ονομάσω όλα.

Πριν από μερικές νύχτες, βγήκα από το φορτηγό μας μετά την εκκλησία και κοίταξα ψηλά στα αστέρια… Και δυσκολευόμουν να μπω στο σπίτι γιατί τα αστέρια έμοιαζαν να συνεχίζουν για πάντα.

Μας αρέσει να ζούμε στην Αριζόνα μέχρι στιγμής και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις νέες μας περιπέτειες εδώ στο The Geek Homestead.

-Λιν

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το νέο μας σπίτι. Μερικά είναι από τη λίστα του σπιτιού και άλλα είναι αυτά που πήραμε τον περασμένο μήνα. Δυστυχώς, η εποχή των μουσώνων έχει ως επί το πλείστον τελειώσει, οπότε πιθανότατα δεν θα έχουμε πολλές βροχές για λίγο.

Θέα από την μπροστινή βεράντα
Το υπόστεγο του παρατηρητηρίου. Έχουμε μείνει εδώ μέσα μόνο μία φορά. Πρέπει να πάρω το τηλεσκόπιό μας από το σπίτι των γονιών μου και να το φέρω εδώ για να το δοκιμάσω!
Ανθισμένος κάκτος βαρελιού
Μεξικάνικο πουλί του παραδείσου
Ανθισμένος κάκτος με μαξιλάρια ψαριών. Μου πήρε λίγο χρόνο για να μάθω τι ήταν αυτό! Μια επίσκεψη στο Arizona Sonora Desert Museum με βοήθησε. Αλλά αυτό είναι για άλλη ανάρτηση!
Δύο από τα saguaros στην αυλή μας στο ηλιοβασίλεμα.

Schreibe einen Kommentar