Tucson Gem, Mineral, and Fossil Show 2020

0
Tucson Gem, Mineral, and Fossil Show 2020

Ανυπομονούμε για το ετήσιο Tucson Gem Show από τότε που μετακομίσαμε εδώ από την Καλιφόρνια! Η οικογένειά μας απολαμβάνει να κοιτάζει βράχους, για τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε σε αυτήν την ανάρτηση σχετικά με την επίσκεψή μας το 2015 στο Απολιθωμένο Δάσος. Συγκεκριμένα, το δεύτερο μεγαλύτερο σε ηλικία μας είναι ένα κυνηγόσκυλο και γνωρίζει αρκετά για πέτρες, πολύτιμους λίθους και ορυκτά, καθώς έχει μερικά βιβλία σχετικά με αυτά. Δεν θα με εξέπληξε καθόλου αν μεγαλώσει για να γίνει γεωλόγος.

Πριν από περίπου ένα μήνα, κάθε φορά που οδηγούσαμε στην εκκλησία τις Κυριακές, βλέπαμε μερικές σκηνές να ανεβαίνουν ακριβώς από το I-10 και αναρωτιόμασταν για ποιο σκοπό. Συνειδητοποιήσαμε πριν από λίγες εβδομάδες ότι ήταν μέρος της ετήσιας έκθεσης Gem Tucson που πραγματοποιείται στο Tucson κάθε χρόνο. Το Tucson Gem and Mineral Show εδώ αποτελείται στην πραγματικότητα από πολλές παραστάσεις, νομίζω πάνω από 50, με Η κύρια εκπομπή θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 16 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Tucson. Έτσι, είναι σχεδόν σαν το Showcase να είναι μια προεπισκόπηση του Show που εκτελείται για 2 εβδομάδες.

Το Tucson Gem, Mineral, and Fossil Showcase στην 22η οδό είναι μόνο μία από τις 50 παραστάσεις που πραγματοποιούνται από την 1η Φεβρουαρίου έως τις 16 Φεβρουαρίου. Ήταν ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσουμε όμως και περάσαμε σχεδόν 5 ώρες εκεί!

Το 22ο Street Show ήταν πολύ φθηνό για εμάς να μπούμε, ειδικά για μια οικογένεια 8 ατόμων. Φτάσαμε ακριβώς πριν από την ώρα έναρξης στις 10 π.μ. και μπορέσαμε να μπούμε στον κεντρικό χώρο στάθμευσης ακριβώς δίπλα στις σκηνές. Ο χώρος στάθμευσης ήταν μόνο $5. Δεν υπάρχει χρέωση εισόδου για τις ίδιες τις σκηνές.

Είναι δύσκολο να φανεί σε μια εικόνα πόσο ογκώδεις ήταν αυτές οι σκηνές. Η μεσαία ή η κύρια σκηνή είναι 83.000 τετραγωνικά πόδια.

Αυτή είναι η τελευταία σκηνή. Δεδομένου ότι οι τουαλέτες ήταν πίσω εδώ και έπρεπε να σταματήσουμε από αυτές, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε και να σταματήσουμε σε αυτή τη σκηνή για να ρίξουμε μια ματιά. Υπήρχαν μερικά εντυπωσιακά ορυκτά εδώ όπου πωλούνταν ανά κιλό.

Είδαμε αμέθυστο παντού στο Gem Show. Η Γκουέν το λάτρεψε αφού το μωβ είναι το αγαπημένο της χρώμα. Νομίζω ότι απογοητεύτηκε που δεν είναι η γενέτειρά της!

Υπήρχαν δύο μικρές σκηνές ακριβώς δίπλα στο πάρκινγκ, οπότε σταματήσαμε και εκεί. Καταλήξαμε να αγοράσουμε ένα κομμάτι κυανίτη εδώ από έναν Βραζιλιάνο αντιπρόσωπο. Ο Rhys και ο Ian αγόρασαν λίγο χαλαζία επίσης εδώ. Μπήκα στον πειρασμό να αγοράσω κι εγώ μια από αυτές τις οθόνες κάκτων.

Αυτό είναι το κομμάτι κυανίτη που επιλέξαμε. Ήταν $15. Δεν σκοπεύουμε να το σπάσουμε για να το χρησιμοποιήσουμε για οτιδήποτε. Απλώς μας άρεσε η εμφάνισή του και θα το εμφανίσουμε σε ένα ράφι. Είναι όμως πολύ εύθραυστο και ξεφλουδίζει εύκολα, γι‘ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί μαζί του.

Νομίζω ότι αυτό είναι ακατέργαστο σμαράγδι. Ήταν τόσο ενδιαφέρον να δούμε πώς φαίνονται οι πολύτιμοι λίθοι που βλέπουμε στα κοσμήματα στην ακατέργαστη κατάστασή τους.

Μόλις μπήκαμε στην κύρια σκηνή, μόλις φτάσαμε στην πόρτα προτού ο Τζος παρασυρθεί σε μια συμφωνία: Σκέλη από χαλαρές χάντρες και περιδέραια για 1,50 $ το καθένα αν αγοράζατε 10 σκέλη. Ο Τζος ήθελε να επιστρέψει στην κατασκευή κοσμημάτων, γι‘ αυτό διάλεξε μερικές χάντρες που θα ταίριαζαν καλά με το βιομηχανικό στυλ του.

Με τις χάντρες του Τζος ήρθε σπίτι

Τόσες πολλές χάντρες και τόσο λίγος χρόνος! Καταλήξαμε σε αυτό το περίπτερο δύο φορές!

Ειλικρινά, η κύρια σκηνή ήταν λίγο συντριπτική. Υπήρχαν τόσα πολλά να δεις εκεί μέσα. Ήταν λίγο δύσκολο να εστιάσω!

Schreibe einen Kommentar